Лахман Юлія

#bestvacationevermakeupclub

#bestvacationevermakeupclub

Моя незабутня відпустка була в ОАЕ ще в далекому 2010 році. Дуже спонтанн, але незабутня. Випала нагода за неймовірну низьку ціну відпочити, але був шанс втратити всі проплачені кошти, бо якщо б не відкрили візу, то кошти б не повернул. Але ми ризикнули, і не даремно, бо ця відпустка запамʼяталася на все життя. Ще запропонуваала подрузі і мамі і вони теж погодилися летіти ти на відпочинок. Візу нам відкрили, виліт був із Кжива, переліт був надзвичайно легкий. Потім ще трансфер у Фуджейру. Фуджейра навідміну від всіх штатів розташована на березі Оманської затоки Індійського океану . В нас був неймовірний 5 ⭐️ готель із неймовірним сервісом та без москал... Порівнюючи із Єгиптом та Туреччиною, то там був рай, адже не чути криків, все культурно, виховано. Океан був надзвичайно теплий. Хотіли від турагентів взяти екскурсію та поїхати в Дубай, але ціна була майже така, як наша вся відпустка. Але якось ми йшли і зупинилося таксі і на ламаній мові запропонував нам поїхати на екскурсію в Дубай всього за 100$ за всіх. Ми спочатку вагалися, думали, алевсе ж таки наважились. І саме це стало родзинкою нашої відпустки. Цей чоловіком провів нам незабутню екскурсію, показав неймовірні готелі із золотими статуями, а також де проживав і працював робочий клас, іздили їхніми човнами, якими вони переміщаються по місту, гіпермаркети, неймовірні фонтани, феєрверк, а також автомати із золотими злиткам.

Украіною ми теж дуже любимо мандрувати! 3 міста чи місця, які б я однозначно рекомендувал, ну звичайно моє рідне місто Львів, його площа Ринок, Високий замок.

Наступним містом чи місцем це Буковель, де неймовірна краса та сервіс. А ще в Одеській області є село Курортне, де є неймовірна краса, та наше рідне Чорне море, там неймовірні краєвиди, обриви, а також найчистіше море, де припливають дельфін.

#bestvacationevermakeupclub