Кузя Ю-а

Joly:Lab та домашнє фарбування брів професійними засобами

Joly:Lab та домашнє фарбування брів професійними засобами

Я пофарбувала бровки вдома, професійними засобами від Joly:Lab. Сама. Мій експеримент виявився вдалим та я дуже сильно переживала до моменту результату. Адже брови просто можуть змінити все! Кардинально.

Загалом, я підготувалась дуже професійно. Адже, розуміючи, що якщо експеримент піде невдало, необхідно буде знімати фарбу. Відповідно, в мене є навіть ремувер Для фарби. Тобто експеримент відносно контрольований :)

Joly:lab - це абсолютно новий, професійний бренд для брів та вій, що доступний класичному користувачев. Відповідно, я тут, як тут :)

Мені знадобилися: шампунь для брів, фарба, оксі 3% та ремувер (про всяк випадок). Додатково, пензлик для нанесення та ватні диски змочені водою, для зняття фарби.

Отже, першочергово ми очищаємо брівки від косметики, жиру та пилу спеціальним шампунем, аби фарба лягла рівномірно.

Шампунь у вигляді пінки, як всі ми і звикли. Все, як в бровистів. Аромат ніжний та ненав'язливий. Аромат солодкої ванілі, вологих пачулів і вершкового сандалу

Завдяки своїй формулі його можна використовувати і на щоденній основі, адже вона створена з урахуванням чутливої шкіри біля очей. Б'юті-продукт знезаражує робочу поверхню, дозволяючи активним компонентам подбати про зволоження, заспокоєння і живлення шкірного покриву.

Joly:Lab та домашнє фарбування брів професійними засобами
Joly:Lab та домашнє фарбування брів професійними засобами
Joly:Lab та домашнє фарбування брів професійними засобами

Фарба та оксі по схемі виробника, відносно вашого типажу - змішується в мікро пропорціях. В мене не було спеціального стаканчика, адже я взяла мікро кришечку та в мікродозах - змішала фарбу.

Для мого типажу схема є наступною - 70% кольору 7.7, 25% - 3.7 та 5 % 1.1. Звісно на око та пропорції не грамовані. Але розуміти, що зміниться відтінок при неправильному відтворенні формули.

Формула професійної фарби засобу містить олії аргани та жожоба, які м'яко діють на шкіру та волоски, запобігаючи їх пересушуванню і дискомфорту під час процедури. Має кремову консистенцію і зручне упакування.

Дуже гарно вимішуємо фарбу. Додаючи 1 до 1 оксі. Трошки чекаємо, аби проявився колір і лиш тоді наносимо на бровки.

Наносимо фарбу та чекаємо 5 хвилин.

Від себе додам, що максимальну акуратність додасть фарба для розмітки. Завдяки ній, наносимо края для фарби, що унеможливлює зпортити контур. Бо від руки малювати невимовно складно, бед досвіду.

Я вже придбала контур, тому скоро зроблю цей процес максимально комфортним та професійним.

Зважаючи, що це вперше та вперше даними засобами, вважаю результат максимально вдалим.

Взагалі, хто любить вміти доглянути за собою самостійно і кому подобається такий експеримент- це для вас. Засоби від Joly:lab реально якісні та робочі. Подаються усілякі схеми і інструкції. Реально, неможливо спортити щось.

Тобто схема розкриває усі варіанти змішування для любого типажу.