Кузя Ю-а

Joko Blend After Sun Cream

Joko Blend After Sun Cream

Дякую тобі кремчик за спасіння та заспокоєння шкіри. Після відносно спонтанного відпочинку та дуже швидких зборів, я забула найголовніше! Це про spf!

І за декілька годин контакту із сонцем, я вперше в житті згоріла! Вперше! Я смугла, контактна до сонця! Але тут стався факап. І це розмінявши х десяток років, я знайшла в собі особливість згоріти. Скажу так, це ну дуже не приємно! Шкіра немов горить, пече та свербить. Лягти на ті зони - нереально!

Загалом, я мріяла пошвидше попасти додому та нанести засоби для заспокоєння шкіри. Відмучавшись добу, я накинулась на свій домашній засіб після сонця від Joko Blend!

Гіалуронова кислота, пантенол та масло ши у складі, що у поєднанні - інтенсивно зволожують шкіру, прискорюють її регенерацію, зменшують почервоніння та подразнення, продовжують тривалість природної засмаги.

Joko Blend After Sun Cream

Хоча, з розрахунку , що моє тіло було в жахливому стані - я дивом не взламала той дозатор, аби вилити всю банку на себе!

Легкий крем після засмаги сприяє миттєвому заспокоєнню шкіри та дарує відчуття комфорту. Комплекс активних компонентів сприяє відновленню епідермісу після впливу сонця.

Мені стало легше! Орієнтовно за пів години - шкіра почала заспокоюватися. Ааа, це кайф!

Мораль усього цього тексту - користуйтеся spf! Кидайте його в сумку, машину, в рюкзак. Аби він завжди був з вами, по дефолту.

І якщт вже сталась така прикрість - однозначно рекомендую цей засіб для усунення дискомфорту.

Його можна і варто мати навіть просто після кожного прийому сонечка, адже він гарно зволожує шкіру.

Після використання засобу шкіра залишається ніжною та еластичною. Засіб швидко поглинається, не залишаючи зайвої жирності та білих слідів.

Вперше я його (із за сильного згорання) намастила доволі плотно.