wowmom

Максимально зручний і швидкий спосіб оформити брови! Холодний віддінок, який не окислюється

Максимально зручний і швидкий спосіб оформити брови! Холодний віддінок, який не окислюється

Привіт, красуні!

В моїй косметичці дуже багато засобів для оформлення брів, адже я обожнюю експериментувати як із формою, так і з віддінком.

Коли мені хочеться насичених і графічних брів, я обираю помадки. Якщо сьогодні настрій на максимально натуральні брови - тоді в хід йдуть віддіночні гелі, або туші.

Коли треба дуже швидко нафарбувати брови, я, частіше за все, брала олівці, проте нещодавно я відкрила для себе маркери, і це виявилося так круто і так зручно, що про це неможливо мовчати.

В мене вже колись були маркери від Glambee та Flormar, проте в першому випадку, віддінок маркеру ставав рудим після нанесення прозорого гелю, а в другому - текстура була схожа на звичайний дитячий фломастер.

Максимально зручний і швидкий спосіб оформити брови! Холодний віддінок, який не окислюється

У Pierre Rene Brow Maker неймовірно тоненький і зручний пензлик, яким можна промальовувати чіткі лінії, там, де це необхідно вам.

В палітрі три віддінки: Light Brown, Brown та Dark Brown.

В мене віддінок Brown, і він підійде холодним блондинкам, і дівчатам з русявим волоссям.

Якщо у вас більш контрастна зовнішність, або є дуже помітні пробіли на бровах, краще обрати Dark Brown.

Віддінок Brown достатньо світлий, але при бажанні, його можна нашаровувати.

Маркером, напевно, не вдасться промалювати чіткі волоски, але якщо вам подобається такий легкий пудровий ефект, то це те, що треба.

Ось так виглядають мої "голі" брови.

Моя задача зробити більш чітку нижню лінію, та додати не вистачаючих волосків в зоні апексу.

Акуратними легкими рухами, я починаю оформлювати брови за допомогою маркеру Pierre Rene, і це дійсно дуже зручно і швидко. В мене виходить набагато швидше, ніж олівцем.

Він не розмазується, коли його розтушовуєш щіткою, і не затікає в тріщінки на шкірі.

Додаю прозорий гель, і, Алілуя, віддінок не окислюється в рудий, зелений або фіолетовий. Він так і залишається красивим холодним коричневим.

Стійкість у маркеру також на висоті! З самого ранку до вечора, брови залишаються в незмінному вигляді (перевірено в 36+ спеку, та сильний дощ:-))

На сьогоднішній день, Pierre Rene Brow Maker для мене один із кращих засобів оформлення брів, і я щиро раджу вам його спробувати.

Дякую за увагу 😘