#bestvacationevermakeupclub
Майже літня (травнева) відпустка, що змінила моє життя
Всім привіт! Я трудоголік і , здається, це не лікується!😁
Я з тих людей, у кого завжди багато відпустки на кінець року і кого за це завжди сварять HR... А ще я НЕ ВМІЮ відпочивати годинами на пляжі, біля басейну і просто нічого не робити аж цілісінький тиждень.
По-перше, я щиро вірю, що я все ж навчусь колись відпочивати і моя найкраща відпустка ще чекає на мене попереду.
А по-друге, зараз пригадаю одну зі спонтанних відпусток аж у 2017 році, яка потім надихнула мене змінити моє життя. В одній з соцмереж я натрапила випадково на повідомлення, що група молоді збирається у Львів на вихідні. Я інтроверт, а це купа незнайомих мені людей...для мене це навіть був виклик в якомусь сенсі!
Тоді у мене був період, коли не клеїлось нічого в житті: з роботи хотіла звільнитись, хотіла з'їхати від батьків, заробляти більше грошей, знайти своє кохання та перестати бути в ролі "жертви". Тому я вирішила, що саме час перезавантажитись. І прийняла цю авантюру!
Точка збору була у Києві! Я була, до речі, єдиною з Харкова і всім було незрозуміло, як мене так занесло😅 Це було біля 20 молодих людей, абсолютно не знайомих, але таких класних! В нічному потязі до Львова ми влаштували імпровізаційний концерт з гітарою. Приїхавши, заселилися в готель і пішли на екскурсію містом! Це було моє перше знайомство зі Львовом, до речі! І це дуже гарне місто!❤ Далі в нас за планом був паб-кроулінг! А ввечері підйом на Замкову гору! Молоді, гарячі, веселі та такі легкі! Обожнюю ці часи... Наступного дня ми ганяли на велосипедах по Стрийському парку. А ввечері вже був час повертатися додому.
Згадую цей вікенд з теплом у серці, бо й досі спілкуюся з хлопцями та дівчатами з цієї поїздки! Після такого заряду енергії я звільнилася з роботи, отримала посаду в омріяній компанії, переїхала жити окремо в місто та згодом все ж знайшла свою долю.
Іноді варто відпустити контроль та виходити за рамки комфорту. Часом це дає поштовх до змін в житті на краще та надихає. Тому краща відпустка може пройти навіть в сусідньому місті і зовсім не обов'язково, щоб це був місять самобутнього життя в Тайланді чи релакс-подорож на Тенеріфе.
Мої топ-3 улюблених місць в Україні
Я мушу сказати, що я той самий фанат рідних земель (який часом аж бісить цим 😁), тому всіх запрошую на екскурсію в ТОП-3 найкращих для мене місць в Україні:
1. Харків. Якщо ви подумаєте "Хіба ж то відпочинок?", то я скажу вам, що звісно ТАК! Я готова провести персональну екскурсію так, що ви точно закохаєтеся у це місто! Тут дуже гарно та душевно: кожен куточок створено, аби радіти від життя, трохи сповільнити час та встигати насолодитися кожним моментом! Від парку до парку прогулянка пішки здається не зайвими додатковими кроками, а прогулянкою для душі. Тут смачна кава, а місто, сповнене молоддю, що й самому, здається, що тобі вічно 17...
2. Шарівський замок, Харківська обл. Місце з цікавою та багатою історією, де моїй душі так спокійно, що навіть втрачаю відчуття часу! Цікава архітектура, ландшафтні цікавинки та купа легенд! А по дорозі можна заїхати в шикарний сосновий ліс на пікнік, або ж просто за грибочками. Активний відпочинок - найкращий відпочинок!
3. Чорне та Азовське море. Пляжний відпочинок в Україні просто важко уявити собі без Чорного та Азовського морів... Місяця, які любить чи не кожен українець іноді згадуєш зі сльозами на очах, але треба вірити в те, що наш літній паляжний віпочинок ще точно можна буде спланувати в цих залюблених серцем місцинах...
Коментарі (0)