V-R-O-D-L-Y-V-A

Makeup Revolution x Maffashion Rosa Coral Way Cream Blush Duo

Makeup Revolution x Maffashion Rosa Coral Way Cream Blush Duo

Привіт MakeupClub 🖤

Покажу одні з улюблених рум'яшок у моїй колекції. Їх я навіть собі продублювала і ще одні подарувала подружці, вона залишилася в захваті 🥰

Makeup Revolution зробили цілу колекцію косметики в колабі з Maffashion (польська блогерка, про яку всі мої знання ВСЕ). Я брала ці незвичайні рум'яшки, щоб поповнити свою колекцію.

Рум'яшки запаковані в картонну коробочку персикового кольору із золотими написами, на якій є основна інформація про продукт, а також зверху є наліпка відтінків рум'ян, яка, як на мене, не зовсім відповідає відтінкам усередині. Сама упаковка зверху та знизу має прозорі наліпки проти розтину 👌

Упаковка дуже гарна і приємна на додик, оксамитова, у ніжному персиковому кольорі 🥰

Нагадує маленький блокнотик, на якому красивим золотим шрифтом вибита назва бренду та його колекція. Обкладинка блокнотика спереду вибита літерами М, що мені дуже подобається (тут мої асоціації понесли мене до чаю з печивом 😋), але стильно виглядає. Закриваються рум'яна на гумку.

Ззаду упаковка виглядає більш просто, без вибитих літер М. Ще була інформаційна наліпка, яка легко знімається.

Торці та краї блокнотика зроблені дуже акуратно. Сама палітра всередині вже із пластику.

При відкритті мене збентежив конденсат (рум'яна купувала взимку). Я сподівалася, що він випарується, але ні, він досі є, але на нанесення продукту на обличчя це не впливає. У мого дубля теж є конденсат, у рум'ян подружки також 🤷

Усередині є захисна плівка, яку рекомендую не викидати - вона добре захищає від пилу і від випадкового забруднення рум'янами.

Об'єм: 2x4.2 г

Формула: кремова. На пальцях майже не відчутна. На обличчі фіксується, але є час розтушувати, тут можна не панікувати 😏 Рум'яна наносяться рівно, без плям.

Кольори:

  • ORANGE CORAL - світлі, ніжні персиково-рожеві, я такі давно шукала,
  • PINK CORAL - рожеві з натяком на корал.

Я думала, що буду частіше використовувати тільки персикові, але обидва відтінки дуже красиво освіжають обличчя і обидва з кораловим підтоном, від яких я тягнуся 😍

Стійкість: не втрачається насиченість, ношу їх цілий день.

Що ще цікавого?

  • можна використовувати як тіні для повік або як помаду;
  • веганський продукт, за стандартами сruelty free;
  • є дзеркальце.

Ефект: матовий, без шимера, але виробник заявляє як сяючі рум'яна. Можливо тому, що залишають вологий фініш? Це добре видно на сонечку, але у приміщенні вологого фінішу не видно.

Ну просто ВАУ 🙀 Відтінки дуже красиві, літні, свіжі

Виробник рекомендує наносити пензлем, але я це роблю пальцями, щоб ворсом не забруднити упаковку. Надлишки видаляю вологим спонжем, тому що іноді буває переборщу, а рум'яна дуже пігментовані.

Змиваються звичайною мециляркою, навіть умивалкою.

Поки я описувала гарну упаковку, напевно, ви вже здогадалися про її мінус?

Так як упаковка рум'ян оксамитова, то на неї прилипають ворсинки, навіть якщо вона лежить далеко від різних пилозбірників і в індивідуальній упаковці. Хочеш-не хочеш, а з моїх пальців при її використанні ворсинки все одно встигнуть перебігти. А ще оскільки вона все-таки з тканини, то може бруднитися тими ж пальцями, особливо краю палетки.

Не дивлячись на такі мінуси, я дуже рада мати її в своїй колекції, а коралові рум'яна я обожнюю 🥰

Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜