Hanna Domashenko

Cherish Lash | Підводимо підсумки використання

Пройшло вже три місяці курсу щоденного використання сироватки Cherish і я хочу поділитися з вами своїм досвідом.

Найголовніше правило: справа не в кількості нанесеної сироватки, а в регулярності її використання.

Сироватка стала моїм супутником до кожної вечірньої рутини і гаренько так прописалася на поличці у ванній кімнаті. Результат щоденного використання був помітним вже після першого місяця (ось тут про це детальніше https://club.makeup.com.ua/post/38480/ ), а зараз ефект максимально бездоганний: вії мрії без нарощення стали реальністю!

То ж зробимо коротке резюме:

1. Вії виростають вже після першого місяця щоденного використання сироватки.
2. За 2,5-3 місяці вії виростають до максимально можливої довжини.
3. Стандартний курс використання сягає від 6 до 8 місяців, а далі потрібно робити перерву на 4-6 тижнів.
4. На моїх чутливих очах засіб не викликав почервонінь, подразнень чи алергічних реакцій.
5. Тепер кожен макіяж виглядає довершено: вії з будь-якою тушшю виглядають шикарними та пухнастими.

Я не можу перестати тішитись тому, який результат я отримала завдяки сироватці Cherish. Маючи малюсінькі вії, для мене зараз справжнє диво бачити себе у відображенні такою гарною завдяки тому, що вії тепер чудово підкреслюють очі!

Рекомендую цей засіб! Але обов'язково треба все робити за інструкцією, аби краса не "потребувала жертв"! Цьом!

18 червня, 2024
Hanna Domashenko
18 червня, 2024