molena

#bestvacationevermakeupclub

#bestvacationevermakeupclub

Обставини такі: 2009 рік, я живу в Криму, але вже рік маю стосунки на відстані. Хлопець - киянин. На той час було максимально дивно для моїх рідних та друзів: і знайомство в соцмережах, і ось таке дистанційне спілкування, і рідкі зустрічі.

Кримчани такі люди, що дуже люблять свій край і кудись витягнути їх важко. Оці всі фразочки: "далі Криму землі немає", " життя одне і прожити його треба в Криму" - були про мене.

А мета, тоді ще майбутнього, чоловіка було показати, яка прекрасна наша країна в цілому. І почалося... кожне побачення в новому місті.

Але одна подорож запам'яталася найбільше. Серпень 2009 року, мені дають аж 5 днів відпустки.🤦‍♀️ "Приїжджай, використаємо по максимуму", - сказав чоловік".

І от я їду: Сімферополь - Київ. Ночую і наступного дня їдемо: Київ - Ужгород, цілий день в Ужгороді, а ввечері вже потяг Ужгород - Львів. День у Львові, а ввечері знову потяг - Львів - Київ. Прибуваємо зранку в Київ, і що ви думаєте? Правильно, знову ввечері потяг 😁 - Київ - Сімферополь.
Як добре бути молодою та безтурботною! Я ані трішечки не втомилася, навпаки ця подорож мене наповнила. І знаєте, хочеш перевірити сумісність з людиною, здійсни з нею екстремальну подорож! Після неї стало ясно, що мені доведеться переїжджати до Києва 💫

#bestvacationevermakeupclub

І наостанок Топ-3 місць, які раджу відвідати:
1. Буковель - особливого представлення не потребує. Але мені, перш за все, подобається природа, а до розваг, підйомників, родельбану та ін. залишаюся байдужою.
2. Буцький каньйон - утворений в протерозойських гранітах, вік яких оцінюється у 2 млрд. років😮 Це як доторкнутися до вічності.
3. Львів - люблю атмосферу та настрій міста. Приїжджала завжди на якісь хороші події чи свята, тому маю приємні асоціації.