Yuriivna

#bestvacationevermakeupclub

#bestvacationevermakeupclub

Хочется зазирнути в минуле та поділитись не однією фотографією,а коллажем з моїх подорожей,а саме з Одеси та різними містами Чехії.

В Одесі була не один раз і це місто дуже мені сподобалось. Місто тепле,сонячне та дуже затишне,в ньому своя атмосфера. Одеса - морське намисто України. Місто в якому є все! Сонце,море,пісок. Безмежно гарні вулиці та парки,дуже веселі та цікаві люди.

Також подорожувала різними містами Чехії,була і в столиці.В Празі гарно та дуже цікаво,не вистачало часу повністю все обійти,але загалом намагалась побачити якомога більше. Також дуже сподобався парк з оленями у місті Блатна. Це невеличке містечко,всього на 5-7 тисяч населення але в ньому дуже популярний та неймовірної гарний парк оленів.Вони неймовірно гарні та в деякій мірі ручні,бо вже звикли до великої кількості відвідувачів.

Також, там є неймовірної краси лебеді,які плавали гуртом.

Була також в інших невеличких містах Чехії. Всі ці міста мають неймовірну природу та краєвиди.Я отримала купу емоцій.

Топ місця, які я обожнюю в Україні

1. Звичайно рекомендую відвідати Одесу,там дуже гарно.

2. Ужгород-місто сакури. Восени,коли розквітають дерева сакури,Ужгород стає вдвічі більшим,тому що має безліч туристів. Це місто має в собі дух Західної Европи та Український колорит. Ця така краса,захоплює подих,хочется постійно все фотографувати

2. Карпати-обов'язкова рекомендація і для мене також,бо це поки що мрія побувати там,думаю що ця мрія згодом буде здійснена.