Viktoria_Ilnytska

Крем-флюїд для обличчя від NATUREAL

Привіт-привіт🩵

Мені випала така можливість познайомитись з новим для мене, українським брендом NATUREAL. Можливо комусь з вас, він вже знайомий, а хтось читає про нього вперше🙌🏼

Крем-флюїд це про надлегку текстуру, поживні властивості, це про відсутність відчуття жирного блиску чи плівки на шкірі обличчя🙌🏼

От саме про такий крем йтиме мова в дописі😌

«Ваша шкіра промовніша за будь який рекламний слоган» - Natureal.

• 70% інгредієнтів є сертифіковані COSMOS / ECOSERT
  • відсутність агресивних компонентів
  • створення комплексів, що мають накопичувальний ефект, тим самим даючи шкірі самостійно адаптуватись до зовнішніх факторів впливу
  • працюють з лідерами органічних компонентів з Іспанії, Італії, Японії, Франції
  • наявність міні-версій засобів

Упакування та характеристики флюїду🩵

🩵Крем-флюїд призначений для жирної та комбінованої шкіри обличчя. Це саме мій варіант

🩵Обʼєм 10 мл

🩵Упакування дуже стильне з привабливим дизайном: коробочка з легкістю відкривається, а тюба, у якій міститься засіб, створена з матового, приємного до рук матеріалу. Чесно-кажучи, вперше бачу засіб в тарі з такого матеріалу.

🩵Консистенція кремо-гелева, дуже подобається

🩵Функція крему - відновлення ліпідного шару, стимулювання процесів регенерації, зволоження, зменшення почервоніння, регулювання виділення себуму.

🩵Підходить для щоденного використання зранку та ввечері.

🩵Аромат слабовиражений, взагалі невідчутний

🩵Основні компоненти що містяться у складі це вода, ніацинамід, сквалан, бакучінол, фісташка

Насправді, флюїд дуже легкої та приємної текстури, взагалі без запаху. Засіб одразу вбирається у шкіру обличчя і не відчувається. Наносити потрібно одразу після очищення та тонізування, можна під шкіру очей та зону декольте☺️

Досить універсальний засіб, гарно матує, зволожує та живить💦 Моїй чутливій шкірі чудово підійшов🙌🏼

Хочу спробувати тепер тонік з цієї ж серії, гадаю що він мені також підійде☺️