wowmom

Сяяти, сяяти і ще раз сяяти! Особливо з таким красивим дуохромним хайлайтером!

Сяяти, сяяти і ще раз сяяти! Особливо з таким красивим дуохромним хайлайтером!
Сяяти, сяяти і ще раз сяяти! Особливо з таким красивим дуохромним хайлайтером!

Привіт, красуні!

Відносно нещодавно у брендів Essence та Catrice вийшла дуже крута молодіжна колоборація зі всесвітом DC, присвячена улюбленим багатьом персонажам - Джокером і Харлі Квін.

Мене, насправді, зараз важко зачепити якимись новими косметичними запусками, але ця лімітка мені здалася настільки цікавою, що я не витрималася і замовила палетку тіней Catrice Джокер (яку підгледіла у alena.rosee ) та дуохромний хайлайтер Essence Meta Glow Harley Quinn.

Дуже шкода, що цієї колекції зараз немає на Мейкапі, але тут можна знайти також чудовий хайлайтер Essence Meta Glow, правда трохи з іншим віддінком.

Сяяти, сяяти і ще раз сяяти! Особливо з таким красивим дуохромним хайлайтером!

Точніше, можна сказати, що у Essence вже була лінійка Meta Glow, яка тепер поповнилася двома новими кольорами.

Класичний дуохромний хайлайтер має фіолетовий віддінок переливу, а в колекції Harley Quinn є блакитний і рожевий віддінки.

Я обрала для себе рожевий 01 Rebel.

Упаковка у хайлайтеру зроблена з дуже дешевого пластику, і чимось нагадує дитячу косметику, але те, що знаходиться в середині - це скарб!

Особливо на літо!

Особливо, коли хочеться мінімального макіяжу, але з цікавим акцентом!

Віддінок 01 Rebel - це красивий рожевий хайлайтер на біло-золотистій базі, яку я взагалі не помічаю.

Він містить в собі сяючі частинки, тож любителькам супер-нюду і вологого сяйва, хайлайтер точно не сподобається. Але, чорт забирай, в ньому є однозначно своя родзинка.

Його можна нанести на обличчя як супер тоненьким вуальним шаром (як тепер), так і отримати яскравий помітний блиск! Я таке обожнюю!

До речі, для нанесення, краще використовувати пензлі з натурального ворсу, бо занадто м'які синтетичні інструменти не так гарно набирають продукт.

При денному світлі дуже важко спіймати і показати цю красу, але повірте мені на слово, що виглядає він дуже цікаво. Варто вам тільки вийти на сонечко чи опинитися при штучному освітленні, як розкриється ця сяюча магія.

Його можна також використовувати і на очі, але я поки натішитися не можу своєю новою палеткою тіней, тож макіяж в мене останнім часом в зелених віддінках:-)

Проте я впевнена, що на очах хайлайтер буде виглядати не менш цікаво, ніж на обличчі!

Якщо ви любите кольорові акценти, якщо вам хочеться трішки урізноманітнити свій макіяж, раджу звернути свою увагу на Essence Meta Glow. Можливо ви і не знайдете саме цю лімітовану колекцію, проте майте на увазі, що класичний хайлайтер також дуже гарний.

Дякую за увагу 😘