#bestvacationevermakeupclub

#bestvacationevermakeupclub

Готель наш був розташований на березі Середземного моря, я вперше відпочивала не на узбережжі нашої країни. Мені сподобалось, але інколи не вистачало нашого колориту, пахлаву і креветки на пляжі ніхто не розносив☹️

#bestvacationevermakeupclub

Туреччина дуже багата на краєвиди і історичні пам‘ятки, тому ми з чоловіком не просто пролежали з коктелями біля басейну, а й відвідували екскурсії😅

Найбільше мене вразило Пумаккале. Це чудо світу яке варто побачити. Пумаккале це термальні води які знаходяться на білих схилах утворених з кальцію. Таке ви не побачите більше ніде в світі.

Також поруч знаходиться античне місто Ієраполіс, там чудово збереглись і давні захороніння, і храми, і амфітеатр. Всім любителям античності щиро раджу.

Не історичними пам‘ятками єдиними

Також ми відвідали парк атракціонів The Land of Legends

Я великий фанат різних гірок, тому мені дуже сподобалось. Парк розділений на суху та водну зони. В сухій зоні велика кілткість атракціонів, дуже класні американські гірки. У водній зоні величезні басейни і аквапарк. В цьому парку буде цікаво і дорослим і малим.

Я б ще багато хотіла де побувати з чоловіком, я мрію що закінчиться війна і ми знову будемо подорожувати по світу🙏🏻

Мої топ 3 місць в Україні

1.Львів

Я обожнюю Львів, особливо взимку, він наповнююється різдвяною та містичною атмосферою. Взагалі йому личить похмура погода.

2.Київ

А Київ навпаки я люблю влітку і навесні, гуляти Хрещатиком, Андріївським спуском, сидіти на літніх терасах в кафе, за цю атмосферу щастя я обожнюю Київ.

3.Полтава

Недооцінений куточок України, занедбане владою місто яке має величезний туристичний потенціал.

Місто багате історичними пам‘ятками та народним колоритом. Спробувати галушки обов‘язковий пункт подорожі.