Кузя Ю-а

Щоденні супергерої по захисту від сонечка Joko Blend

Щоденні супергерої по захисту від сонечка Joko Blend

Після жахливого обгорання на сонці, я більше не довіряю свому "я не згораю" і посилила захист від сонця навіть у місті, навіть якщо майже вечір і навіть якщо сонце не супер яскраве.

О ні, я більше без spf нікуди.

Сьогодні про новинки від Joko Blend, а саме лосьон для тіла з spf 30 та кремом для обличчя з spf 50!

Чудовий дует для захисту вашої шкіри.

Крем для обличчя з SPF 50 забезпечує високий рівень захисту шкіри від ультрафіолетових променів UVA і UVB. Засіб містить фотостабільні хімічні фільтри нового покоління, завдяки чому запобігає появі почервоніння та сонячних опіків, перешкоджає появі пігментації та захищає від передчасного старіння.

Сонцезахисний крем не залишає білих слідів та липкості, некомедогенний. Підходить для всіх типів шкіри. Швидко поглинається, має ніжну текстуру та приємний за ароматом. Аромат, доречі, ледь вловимий.

А ще, мега зручний дозатор! Обожнюю та ціную таку зручність.

Ну і найкраще - це делікатне зволоження для обличчя. А отже, окрім SPF - я відчуваю догляд за моєю шкірою 💜

Щоденні супергерої по захисту від сонечка Joko Blend
Щоденні супергерої по захисту від сонечка Joko Blend

Лосьон допомагає захистити тіло від сонячних опіків, почервоніння та інших пошкоджень шкіри, спричинених ультрафіолетом.

Засіб, як і крем для обличчя, містить фотостабільні хімічні фільтри нового покоління, які забезпечують захист широкого спектра від UVA та UVB променів.

Лосьйон легко наноситься та швидко поглинається шкірою, не залишає білих слідів та липкості. Аналогічно має зручний дозатор та такий самий приємний аромат 💜

Доречі, в лосьоні який такий класний склад, від якого мого шкіра зволожується, а фініш такий оксамитовий! Одне задоволення від використання!

Ну і тепер, ці засоби, постійно у моїй сумочці! Раджу до покупки. Адже супер доступна ціна та мега висока якість.