Sofiia_Ts

Скраб для тіла Marie Fresh Cosmetics Deep Moisturizing Series

Скраб для тіла Marie Fresh Cosmetics Deep Moisturizing Series

Всім привіт! Одразу вибачаюсь за відсутність, була у невеличкій відпустці, буду потрошки повертатись з новими відгуками 🤍

Почну з огляду засобу для тіла, і скажу, що це найніжніший продукт, який в мене був! Його можна назвати і кремом, і скрабом одночасно.

Я лиш розглядала його як суто очищувальний засіб, але він розкрився для мене по-новому.

Скраб для тіла Marie Fresh Cosmetics Deep Moisturizing Series

Почну з упаковки, продукт в міцній круглій тарі із захисною кришкою всередині. Смутив один момент, що не було щільного закриття, не вистачає фольги чи якоїсь додаткової плівки, щоб це не призвело до випадкового відкриття. Але при відкритті і побачивши цю консистенцію, я про все забула.

Ця текстура нагадала мені взбиту полуницю з вершками, ніжні та круглі крупинки перліту(глини), лагідна та невагома основа засобу. А аромат пудровий, з нотками ягід.

Відчуття при нанесенні надзвичайно приємні, скраб майже не відчувається, крупинок мало, але їх дуже багато. Ніби поліруєш шкіру, а не очищуєш. Продукт розподіляється дуже швидко та лагідно, він не піниться, більше відчувається зволоження. Після змиття, шкіра оксамитова та ніжна, і хоча вона має олію на 3 місці, плівки абсолютно не має і шкіра взагалі не подразнена, немає ніде ніякого почервоніння.

Aqua, Perlite, Olea Europaea Fruit Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Cetearyl Alcohol, Oryza Sativa Germ Powder, Glycerin, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Dipropylene Glycol, Parfum, Pentylene Glycol, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Nephelium Lappaceum Peel Extract, Lecithin, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Potassium Sorbate, Limonene, Linalool, Citral, CI 75470.

Скраб на основі води, глини(перліт), та оливковій оліїї. Також містить лецитин, соняшникову олію, похідну аскорбонівої кислоти, токоферол, рисову пудру, кстракт перикарпії рамбутана. Навіть при таких делікатних крупинках, засіб містить багато регенерувальних компонентів, щоб по максимуму не травмувати шкіру і привести її захисний бар'єр одразу в лад. Єдиний нюанс, що є віддушка досить високо, проте ніякої реакції не було.

Я навіть не могла подумати, що скраб може мати таку ніжну та легку дію, щоб шкіра абсолютно не травмувалась, а тільки сяяла, була шовковиста та оксамитова. Засіб можна використувати часто, і навіть у найніжніших зонах не викликає дискомфорту. Я рада, що придбала цей продукт і потрапляє на полку фаворитів 🙌