Beautiful land💞

Крем-смузі для тіла Liora

Крем-смузі для тіла Liora

Привітики усім, сьогодні хочу поділитися кремчиком, який я "неочікувано" купила, і ось чому........

Бачила багато позитивних відгуків від дівчат цього бренду, і хотіла собі крем, а саме — Крем-баттер для тіла "Кокосове масло".

Коли хотіла його прикупити, то на сторінці бренду було мало товарів і лише цей кремчик.... Плюс, по іронії життю, не було відгуків, тому спокійно його взяла.

Упакування баночки має циліндричну форму, об'ємом 250 мл. Виготовлена з прозорого пластику, що дозволяє бачити продукт всередині. Має чорну кришечку шайбу, яка має етикетку з назвою бренду.

Дизайн продукту оригінальний. Верхня частина баночки має насичений рожевий колір, що поступово переходить у білий в нижній частині.

Має етикетку, на якій розміщено зображення гранатів та інших ягід, що підкреслює інгредієнти або аромат крему.

Такий дизайн підкреслює природність і привабливість продукту, що робить його бажаним для покупців, які шукають якісний догляд за шкірою.

Текстура крему як варене згущене молоко, щільна та густа, але не липка і не жирна. Легко і м'яко розподіляється по шкірі.

Аромат... тут я чекала більшого, наприклад якихось ягід... але я нічого не відчуваю, лише тонкий аромат простої віддушки, дуже-дуже ніжний. Не знаю чому, але ця ніжність мене розчарувала...

Дуже класно зволожує та живить шкіру, не залишає після себе неприємних відчуттів (стягнутості, липкості і т.д.). Шкіра на дотик стає приємною і м'якою.

Проте він залишає після себе неприємні сліди. Взагалі-то правило таке: нанесли на шкіру й не торкаєтесь нічого до повного висихання. Але, ця проблема лише з червоний відтінком крему.

Ось білий шар крему нічим не відрізняється від червоного: той же запах, та жа текстура і та жа дія, лише він не залишає після себе неприємних слідів.

Тому я думаю, що такий крем підійде влітку, коли на тобі мало одягу, щоб не замазатись.

І, можливо, я візьму його ще раз, якщо в асортименті товарів нічого не буде з подібними характеристиками...

Знаю точно, що хочу спробувати кокосову версію, і впевнена, що вона мене не розчарує.

Дякую вам за увагу🥰