OKazkova

Фея охайних нігтиків

Фея охайних нігтиків

З цією пилочкою я познайомилась вже дуже давно, коли отримала її в подарунок на одну з перших річниць із Makeup. І коли спробувала її, то зрозуміла, що інших пилочок вже не хочу. Відтоді декілька разів оновлювала її, та ось нещодавно придбала новеньку.

Щоразу обираю саме цю пилочку і ось чому:

💕 Дизайн. Пилочка зберігається у вишуканому чорному замшевому чохольчику, дуже гарному та приємному на дотик. Сама ж пилочка кормортно лежить у руці. Компактна: довжиною 13,5 см, шириною 1,2 см та товщиною близько 1 мм. Дрібноабразивна. Має привабливу та зручну форму: заокруглена з одного боку та звужена у гостренький кінчик з іншого, щоб можна було чистити під нігтями. З заокругленого краю нанесено логотип Makeup, який, до речі, не стирається роками. Над літеркою U приклеєний чарівний маленький рожевенький стразик. Все це виглядає супер стильно.

💕 Якість. Скло доволі міцне та витримує багаторічну службу. Чохольчик з роками може вже десь потріскатись, потертись, але пилочка буде цілою. Хіба що стразик може через кілька років відклеїтись. Зламати її можна тільки якщо покласти її на диван та сісти зверху😁 або якщо впустити її на бетонну підлогу. Так вже відправились на пенсію дві чи три пилочки, але після довгої сумлінної праці.

💕 Ефективність. Пилочка м'яко, але швидко й результативно підпилює нігтики та надає їм бажаної форми. Також цією пилочкою можна ніжно підшліфувати якісь загрубілі ділянки шкіри. А звужений кінчик добре вичищає бруд з-під нігтів.

Користуватися цією пилочкою - суцільне задоволення. І естетичне, і практичне. Вона супроводжує мене в кишенях сумочок та прикрашає робоче місце. Вона - фея охайних нігтиків✨

Тож, якщо ви ще не знайомі з нею, то щиро рекомендую познайомитись. І дякую за увагу🫶