Ще одна новинка Eveline…
Та історія про те, як я повелась на рекламу…вкотре. Тож чи виправдала пудра мої сподівання?
Розгладжуюча та корегуюча пудра під очі Eveline.
Її дуже нахвалювати моя улюблена блогерка. В принципі, те, на що вона робить огляди мені підходить переважно завжди.
Пудри під очі в мене вже не було давненько. Колись була Hean...але вона робила все навпаки. Від неї в мене були жахливі зморшки під очима і сильно стягнута шкіра.
Деякий час користувалася рисовою Paese. Це ідеальна пудра для обличчя. Насправді. Але під очі не дуже підходить, бо не зі всіма консилерами дружить. Тай, в принципі, вона і не повинна це робити, бо вона ж для лиця.
Тому я вирішила спробувати ще й цю пудру.
На скільки ця пудра є вдалою для мене?
Не буду тримати інтригу: мені вона ідеальна. Якщо обирати пудру під очі, то саме таку.
Вона має відтінок класичної пудри. Але на шкірі він не відображається.
Запах мінімальний. Склад тут досить достойний. Тальку нема.
Є гіалуронова кислота, кофеїн, тапіока.
Вона направлена на розгладження, освітлення, має робити blur effect.
Так, блюр ефект я помітила зразу. Вона ніби все згладжує і затирає. З нею нема припухлостей, синців, ті зморшки, які було видно- вона ніби ховає їх.
Щодо освітлення...не знаю, тож нічого сказати не можу.
Пудра матує, закріплює консилер (до речі, вона ідеально дружить зі всіма моїми консилерами і кремами під очі), не скатується...а ще ніби одночасно зволожує шкіру під очима. Абсолютно не сушить шкіру.
Формула пудри досить мʼяка, справді ніби атласна.
Цією знахідкою я задоволена цілком і повністю. Пудра робить все те, що я очікувала від неї.
Тут знов Eveline дуже постаралися. Тож ця пудра цілком може стати їхнім хітом.
Коментарі (0)