YuliHrytskoff

Шампунь натуральний від випадіння волосся з арганією Mayur

Шампунь натуральний від випадіння волосся з арганією Mayur

Шампунь - це базовий засіб у догляді за волоссям, адже без якісного очищення всі інші етами догляду не тільки неефективні, а й, по великому рахунку, неможливі. Так як я давно борюся з доволі сильним випадінням волосся, то й засоби догляду за ним обираю вузьконаправлені - для вирішення вказаної проблеми. Звичайно, жоден із засобів, направлених на боротьбу із випадінням волосся, самостійно не впорається із цією проблемою, проте при комплексному догляді ефект можна досягнути.

Раніше я купувала доволі дорогі і часто - професійні засоби по догляду за волоссям. Але останнім часом я все частіше звертаю увагу на доглядову косметику із натуральним складом. Тому, коли в Mayur вийшла нова лінійка засобів по догляду за волоссям, що випадає, вирішила спробувати їх шампунь, тим паче, що ціна більш ніж бюджетна. Ну а своїм враженням про нього поділюсь у даному дописі.

Вік: 18+
Призначення: від випадіння волосся, відновлення, зміцнення, очищення
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: натуральна
Тип волосся: всі типи волосся
Країна ТМ: Україна
Зроблено в: Україна
Об'єм: 200ml

Ціна - 80 грн.

Шампунь розфасований у звичайний пластиковий флакон чорного кольору. Навколо - доволі яскрава етикетка з інформацією про засіб від виробника. В принципі, дизайн мінімалістичний (ну а що можна очікувати за таку ціну?), проте о в даному випадку вміст однозначно важливіший за зовнішній вигляд!

Дозатор - диск-топ, загалом, користуватися зручно, однак більше люблю, коли флакони з миючими засобами були б обладнані помпою-дозатором.

І його характеристику хотілося б розпочати з кількох слів про склад продукту. А він у шампуню без перебільшення просто ідеальний! Якщо вірити виробнику - всі компоненти мають натуральне походження, немає жодного синтетичного складника, до того ж, до складу додано велику кількість натуральних доглядових компонентів. Проте, я не помітила в складі жодного компоненту, який би серед своїх властивостей мав здатність зупиняти випадіння волосся чи вплинути на його ріст, або стимулювати волосяні цибулини... Тому виникає логічне запитання, - за рахунок чого даний шампунь має вплинути на ріст волосся чи зупинити проблему випадіння??? Надіюсь, що за рахунок м"яких ПАР не буде прогресувати випадіння... Хоча, це було суто реторичне запитання.

Консистенція в шампуня гелеподібна, густа.

Колір - прозорий.

Запах в шампуню дуже приємний - легкий косметичний (трав"яних ноток в ароматі, як описує виробник, я не відчуваю зовсім). На волоссі після його висихання не відчувається.

Я використовую шампунь абсолютно стандартно. Перед миттям добре розчісую волосся, невелику кількість шампуню спінюю в долонях і масажними рухами наношу на вологе волосся, вірніше шкіру голови, а для очищення довжини волосся достатньо піни, що стікає. Потім ретельно змиваю все проточною водою та наношу бальзам/маску. Використовую шампунь 2-3 рази на тиждень.

Незважаючи на те, що шампунь натуральний, піниться він досить інтенсивно (вперше зустрічаю таке інтенсивне піноутворення в шампунях з натуральним складом!) Зважаючи на це - розхід виходить економним.

Змивається шампунь легко, відчуття непромитого волосся не залишає.

Очищає волосся шампунь дуже добре! З першого промивання повністю розчиняє та видаляє шкірний жир, стайлінгові засоби та інші забруднення. Миє інтенсивно, але не "до скрипу".

Довжину сильно не сушить, проте я в будь-якому разі після кожного миття голови наношу на волосся бальзам чи маску.

Після використання шампуню волосся гладеньке, блискуче, не путається та не пушиться, правда, електризується (але це у мене кожної зими і з шампунем не пов"язано); об"єм не краде, але й не добавляє. Розчісується стандартно (цей момент залежить більше від якості кондиціонеру).

На звичний режим миття голови шампунь не впливає, тобто з ним волосся брудниться як звичайно.

Єдине, після перших декількох використань шампуню, у мене доволі сильно чесалась шкіра голови (видно, це пов"язано із наявністю в складі натуральних компонентів, але зазначу, що шкіра у мене чутлива), проте перхоті не викликав. Згодом це пройшло, шкіра привикла.

Ну і щодо випадіння волосся. Звичайно, самостійно шампунь дану проблему вирішити просто апріорі не здатен! Та я на це й не розраховувала, адже випадіння волосся - це завжди комплексна проблема, тому й підходити до її вирішення необхідно комплексно. Ріст нового волосся особисто в мене також не простимулював. Проте даний шампунь не спричинив ще більше випадіння волосся, тобто не поглибив існуючу проблему; має прекрасні очищувальні властивості та ідеально-натуральний склад! Тому шампунь однозначно вартий покупки, а я із задоволенням пробуватиму й іншу продукцію бренду.