wowmom

Захист від сонечка для найріднішого з чудовим складом! Але треба звикнути до деяких нюансів

Захист від сонечка для найріднішого з чудовим складом! Але треба звикнути до деяких нюансів

Привіт, красуні!

Кожна любляча матуся хоче для своєї дитини найкращого: здорового правильного харчування, красивого одягу, і, звісно ж надійного захисту. Принаймні від сонечка.

Коли мова йде про вибір сонцезахисного крему для дитини, першим, на що ти звертаєш увагу, звісно це на безпечний склад.

В цьому плані, бренду Weleda немає рівних, адже в їх косметиці містяться тільки "ті самі" правильні компоненти.

Але чи все так добре з дитячим санскріном Weleda Baby Kids SUN SPF 50? Давайте розбиратися!

Крем знаходиться в зручній пластиковій тубі, об'ємом 40 мл.

Виробник заявляє, що засіб має водостійку формулу, фізичні і мінеральні сонцезахисні фільтри.

Також в складі дуже багато масел, і це одразу відчувається, як тільки наносиш крем на тіло.

За консистенцією Weleda Baby Kids SUN SPF 50 дуже густий, і щільний, і це сильно ускладнює, особисто для мене, процес нанесення. Якщо у вас маленька (і непосидюча) дитина, будьте готові до того, що прийдеться постаратися, щоб нормально розтерти санскрін по шкірі.

Але великий плюс, що у крему немає сильно вираженого запаху.

Тепер поговоримо про ще одну особливість Weleda Baby Kids SUN SPF 50 - він вибілює шкіру. З однієї сторони - це добре, адже ви чудово бачите, куди ви нанесли крем, з іншої сторони - дитина виглядає дивно.

Звісно, через деякий час, білий наліт якось підлаштовується, проте не зникає зовсім.

І так, його дійсно не так то і просто змити зі шкіри.

Що стосується захисту від сонячних променів, то до санскріну в мене немає претензій. Він дійсно чудово захищає, бо під час довгого відпочинку на природі, ні обличчя, ні тіло не почервоніло.

Тож, любі мої матусі, майте на увазі, що за безпечним складом і високим SPF стоїть не дуже комфортна у використанні формула, і сильне вибілювання.

А чи готові ви миритися з такими нюансами, вирішуйте самі.

Дякую за увагу 😘