MAXIMOVA🌷

221 відтінок Pastel Glow Liquid Eyeshadow рідкі сяйні тіні

Ця маленька баночка мене здивувала. Дівчата, якщо ви любите просту у використанні косметику, щоб швидко оформити макіяж - зверніть увагу на ці тіні! Перегляньте у відео маленький огляд та зверніть увагу на свотч, як він красиво сяє у променях сонця🤩

Це невелика баночка в стильному лаконічниму оформленні. Має гарний аплікатор, який набирає достатню кількість продукту. Такі тіні зручно покласти в косметичку і взяти з собою, вони не займають багато місця.

Завдяки прозорому футляру гарно видно відтінок тіней, у мене в номері 221 - це красивий світлий бронзовий відтінок, в якому є легкий відлив рожевого золота та мілкі блискітки.

Я була приємно вражена легкістю нанесення тіней. Для денного макіяжу мені знадобились тіні, палець і 1 хвилина часу на 2 ока😁

Маю два улюблених способи нанесення макіяжу. Перший - моно тіні + вії. Це надзвичайно просто і красиво! З палікатору на рухому повіку наношу тіні і потім починаючи з верхньої межі проходжусь пальчиком притоптуючими рухами по повіці. Тіні за секунди тушуються, лягають дуже красиво і рівномірно. За якусь хвилину фіксуються і добре тримаються протягом дня.

Виглядають делікатно, вважаю цей відтінок чудовим варіантом для денного макіяжу. Проте і для вечірнього варіанту вони також підійдуть, адже в відповідному освітленні вони дуже красиво сяють😊

Другий варіант: виконую ті ж маніпуляції по нанесенню тіней і додаю маленьку розтушовану стрілочку. Мені подобається, що тіні гарно поєднуються з різними відтінками олівців👌

Бачу на сайті представлено 5 варіантів відтінків, раджу звернути на них увагу та обрати собі до власного кольоротипу. Справді гарні тіні за доступною ціною.