𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Гіалуронова тональна сироватка для обличчя - L`Oréal Paris Alliance Perfect Nude

Гіалуронова тональна сироватка для обличчя - L`Oréal Paris Alliance Perfect Nude

Я вже писала про цю тональну сироватку від L'Oréal, але тепер хочу поділитися остаточним враженням по її закінченню.
Я придбала цей засіб у кінці лютого і сироватки мені вистачило приблизно на 3.5 місяці щоденного використання.

Гіалуронова тональна сироватка для обличчя - L`Oréal Paris Alliance Perfect Nude

Відтінок 0.5-2 light - ідеально підійде для світлошкірих. До того ж він чудово підлаштовується під свій тон.
Формат з піпеткою мені подобається. У мене все добре набирається, хоча і треба робити все акуратно, бо тональна сироватка рідкувата.

Спочатку мені треба було трохи звикнути до того, що сироватка дає невагоме покриття і не так щільно лягає, як моя попередня (від іншого бренду, яку вже зняли з виробництва). Але потім я таааак звикла, що мені вже не хочеться наносити тональні з більш вагомим покриттям.
Я маю не проблемну шкіру, іноді бувають поодинокі висипи та сліди від постакне і пігментація, але в цілому, якщо треба щось замаскувати, то я беру консилер, чи коректор і все.

Спочатку я наносила сироватку руками, іноді пензликом. Вона гарно і швидко розподіляється по обличчю, їй не потрібно багато часу, щоб "усістися". Тон зовсім не окислюється. В пори не забивається. Все лягає рівномірно, без плям.
Сироватка дає легке покриття, візуально вирівнюючи тон, її не помітно на шкірі і по відчуттям все дуже комфортно. Одразу після нанесення можливо в перші декілька хвилин присутня зовсім незначна липкість, але вона дуже швидко зникає. Засіб не обтяжує, шкіра дихає.

Тональна сироватка не сушить шкіру, не підкреслює зморшки і не додає віку. Якщо є сильні/виражені ділянки з сухістю, то вона може трошки це підкреслити, але не катастрофічно.
Фініш після неї і не абсолютно матовий і не сяючий, десь по середині. Це як раз те, що я люблю.

Сироватка ідеально підійшла моїй комбінованій шкірі, схильної до жирності. З нею обличчя не так швидко починає блищати.
Вона не провокує висипань, пори не забиває.


Можливо б цього флакону і вистачило на довше, але останнім часом я наносила засіб за допомогою спонжу і від цього збільшилася його витрата.
Тональною сироваткою я залишилася задоволеною і однозначно придбаю повторно. Вона чудово підійде на літо і на інші пори року.
Якщо ви в пошуках легкого тону з невагомим покриттям і вам не потрібне значне маскування недоліків, то щиро її раджу, вона гідна уваги.