ANN_DI

Кислотний пілінг для ніг від Bonus Please

Callus Remover від Bonus Please - це не просто кислотний пілінг для ніг, а справжнє відкриття для домашнього педикюру. Як любителька самостійно доглядати за своїми нігтями/стопами, я не можу не поділитися враженнями про цей продукт.

Він привертає увагу своєю формулою на основі фруктових кислот, яка ефективно вбирається в шкіру, усуваючи мозолі і огрубілості.

Найбільше мене вразило, що після використання Callus Remover шкіра на моїх стопах виглядає не просто краще - вона справді перетворюється. Всі натоптиші зникають, а стопи набувають неперевершеного доглянутого вигляду.

📍Не підійде для чутливої шкіри. Ремувер потрапим на верхю частину стопи, і пішло подразнення. 📍

Я вражена результатами від застосування Callus Remover від Bonus Please. Цей продукт дійсно дозволяє досягти професійного ефекту педикюру вдома. Я рекомендую його всім, хто прагне мати ідеально гладку шкіру стоп.

Засіб використання :

Я використовувала не зовсім по інструкції.

Обов'язково рукавичками, нанесла суміш на п'яточку, і натягнула на неї рукавичку. Залишила на 15 хв, і потім пройшлась пемзою (вона ж так називається 🤪?)

Нічого не приємного не відчувається.

А ціна 🔥

10 із 10 ⭐️