Sofiia_Ts

Огляд боксу: туші Lamel Cult

Огляд боксу: туші Lamel Cult

Всім привіт! Протестила дві туші від Lamel, і готова поділитися враженнями. Засоби прийшли в фірмовій брендованій коробці, а туші мають дуже цікавий дизайн: срібні та блискучі, завдяки чому буде швидко знайти їх в косметичці. Але є мінус, що лишаються всі відбитки пальців і будь-який бруд замітно на них. Ще й лишились сліди від наклейок, яких я ніяк не можу позбутись. Але загалом це не впливає на функції засобу, тому розглядаємо детальніше:

На цю туш я поклала більші сподівання, бо обираю приблизно такі щіточки, бо люблю ефект видовження. Це щіточка округлої, більше до конусної форми з багатьма однаковими зубчиками по всій довжині. З твердого силікону, не дуже гнучка. Туш чорного кольору, продукту набирається достатньо, комочків не спостерігається.

Промальовувати виявилось складнувато, бо так як кісточка досить тверда, добратись до кожного куточка та війки треба постаратись. І коли я починаю це робити, зачипаю уже промальовані вії і вони злипаються. Ефект подовження присутній, але без підкручування, вії як дивились так і дивляться прямо. Стійкість середня, під кінець дня може трошки осипатись, але не критично. Туш не водостійка, тому легко і без зусиль змивається і гідрофільною олією, і міцелярною водою.

От такого типу щіток і ніколи не обирала, бо завжди думала, що вони найважчі в користуванні. Але для моїх очей вийшло зовсім наоборот! Мої вії біля зовнішнього кутика очей ростуть в різні сторони та дуже багато дрібних та коротких волосинок. Ця туш їх гарно приборкала, і всі вії дивляться в одну сторону. Також замітила дуже красивий ефект підкручення, і зберігався він протягом дня. Завдяки такому округлому кінчику щіточки, легко добратись до важкодоступних місць і промалювати всі найдрібніші вії.

Носиться як і попередня, трошки осипається під кінець дня, стійкість середня, і легко змивається.

Рожева туш мені однозначно сподобалась більше, хоча для себе ніколи не обирала такого типу щіточки. Тому вона потрапляє в косметичку постійного використання 👌 Хто любить такі округлі кісточки чи інших округлих форм, чи надає перевагу класичним рівним формам?