AsyaFox

Tesori d`Oriente Ayurveda

Tesori d`Oriente Ayurveda

Привіт, це Ася! На огляді:

Парфумований крем-гель для душу, масло амли та пачулі Tesori d`Oriente Ayurveda

Це мій другий гель від даного бренду, від першого я була в захваті, розповідала про нього в окремому дописі:

https://club.makeup.com.ua/post/40953/
Відразу скажу, купила його через упаковку, люблю рожевий колір. За описом думала, що запах буде цитрусовий.
Початкова нота: Апельсин, Бергамот, Лимон
Нота серця: Іланг - іланг, Ірис, Перець, Спеції, Фіалка
Кінцева нота: Амбра, Білий кедр, Ветівер, Пачулі, Перуанський бальзам
Інгредієнти: алое вера, амла, календула

Опис виробника: Гель для душу Tesori d`Oriente Ayurveda — засіб, завдяки якому шкіра після купання набуде чудової бархатистості та гладкості, а розкішний аромат довго залишиться на ній тонкою вуаллю. Завдяки комплексу натуральних рослинних компонентів засіб насичує клітини епідермісу вітамінами, поживними речовинами та цінною вологою, відновлює і підтримує природний рН-баланс, перешкоджає появі сухості та лущення.

Мій відгук

Гель сподобався лише тим, що його склад найбільше з усіх збагачений корисними екстрактами, але навіть не знаю чи це має значення коли йдеться про купання, це ж не крем, тут " нанесла, через 2хв змила". Запах мені не сподобався, я любителька "няшних" ароматів, моє це: квіти, фрукти, шоколадки, печиво, жуйки, пудра, кокос, карамельки, попкорн, вишенька,ваніль ( якщо ви знаєте парфуми з такими характеристика, буду дуже вдячна за рекомендації). Особисто я, окрім спецій, пачулі та кедру нічого не відчула, жодного натяку на цитрусові. Хоча були великі сподівання на бергамот, адже я люблю чай з ним)). Перше що прийшло в голову при використанні: Індія, це стереотипний запах індії. Він нагадує чоловічий дезодорант, запах досить "грубий", безперечно цікавий, та не схожий ні на що з опису. Також помітила, що він досить рідкий, тому розхід більший ніж зазвичай. Читала відгук дівчини що писала що на ній запах тримається весь день та переноситься навіть на одяг. Це мене дууже здивувало, адже мій перший гель від тесорі хоча і тримався на тілі після душу, але максимум годину-дві, а цей, новий, взагалі не затримався на шкірі. Тому я сподіваюся що назва "крем-гель для душу" не спонукнув її нанести його як крем і не змивати) бо тільки так я можу повірити в таку стійкість засобу що наноситься на хвилинку та відразу змивається водою.

З приводу того що гель піклується про тіло я не сумніваюся, виходячи з гарного складу, але особливої різниці не помітила, адже у мене й так доглянута шкіра яку я постійно зволожую після душу.

Загалом я люблю Бренд Тесорі, але цей аромат не для мене))