Кузя Ю-а

MODAY Relax Face Gel Syn-Ake

MODAY Relax Face Gel Syn-Ake

Спочатку, я думала, що це якийсь маркетинг і взагалі щось рекламне, неробоче і максимум зволожуюче... Це був подарунок, який викликав посмішку. Спочатку.

Я слабо вірила що буде якась дія. Подумала, багато пафосу. Бо бренд має супер круті і якісні засоби, а от це одне, щось дивне і випадкове...

Так думала я... Але.

Але я просто (тут мала бути слово, за яке б мого поста заблокував клуб.. і я утримаюсь, алк ви зрозумієте)... в захваті!

Одразу скажу! За пару нанесень MODAY Relax Face Gel Syn-Ake носогубна зморшка мімічна пішла геть. Це не жарт! Фото нижче.

Так, по порядку! Не потрібен повний склад цього гелю, лиш зупинюсь на одному інгредієнті.

Syn-ake - потужний пептид-міорелаксант для розгладжування мімічних зморшок, що є синтетичного походження, який був створений швейцарськими вченими.

Це абсолютно новий інгредієнт, який має дію, схожу з дією зміїної отрути. Простіше кажучи, цей пептид - це антагоніст м'язового нікотинового рецептора. Завдяки цьому ефекту продукт швидко і ефективно розгладжує мімічні складки.

MODAY Relax Face Gel Syn-Ake
MODAY Relax Face Gel Syn-Ake

Що ж стосується самого пептиду, то спочатку Syn-ake створювався з метою швидкого та ефективного розгладження зморшок і боротьби з мімічними складками методом розслаблення м'язів обличчя. Даний трипептид працює блокуючи м'язові скорочення. Дія продукту аналогічно дії отрути гадюки.

Амінокислоти, які присутні в отруті змії, блокують виробництво організмом нейронних медіаторів, які провокують скорочення м'язів. Амінокислоти не дозволяють м'язам скорочуватися, що дозволяє досягти потрібного розгладжуючого ефекту.

Очманіти! Сам гель золотавий, з блискітками! Ніби якийсь гельчик для прикраси! А тут всередині от таке 🤗 пептид аналогічний отруті гадюки.

На фото видно, моя мімічна носогубна розправилась! Це фото доказ. Це не придумати. Я в шоці І буду користуватись далі!

По відчуттям - я особисто відчуваю легке онеміння. Може я вже себе накручую, але це мої відчуття.

Паралельно з нанесеним гелем я роблю масаж обличчя. Що також благотворно діє на шкіру.

Ну і найголовніший секрет! Я вже років 3, як пропрацювала свою міміку з дзеркалом, та однозначно менше рухаю лобом при активній міміці. Тобто, своїми ж обмеженнями я зменшила зморшки на лобі. Точніше їх вже й немає. А мені 35 :)

Гель для обличчя MODAY Relax Face Gel Syn-ake - захищає шкіру, сприяє її омолодженню і покращує її зовнішній вигляд. Цей продукт володіє відбілюючими, антиоксидантними, протизапальними властивостями, а також синтезом колагену.