Аааааа кричу, бо він найкращий
Віск для фіксації брів Zola Brow Wax
Господи, бережи мої нерви, хіба що не від усвідомлення того, що я знайшла найкращий віск для брів, який моментально надає бровам ефекту ламінування !!!
Це реально найкращий засіб за все моє життя, саме з ним брови виглядають так, як я то собі уявляла
Взагалі моїм бровам важко вгодити і жоден гель їх ніколи не фіксував, бо вони густі, а волоски не тонкі
Лише воски хоч якось справлялись
Чому ж я так в захваті від воску Zola?
💕Можливість прибдбати обʼєм на вибір
У Zola представлені 3 варіанти обʼєму : 15g, 30g, 50g
Дуже круто мати маленьку баночку для подорожей, або прибрати на затест чи купити собі 50г. на пів життя
💕Красивий дизайн і колір самого воску- все виконано в рожевих моїх улюблених тонах
💕 Не тане від потепління
В мене вже траплялися випадки, коли воски танули і псувалися влітку, хоча були завжди в приміщенні
Zola я придбала весною, а користувалась почала два тижні тому, я переживала, що з ним може щось трапитись поки він закритий, але все щ ним було гаразд ✅
Може я і не відкрию таємницю, але на всяк випадок у сильну спеку можна класти віск в холодильник
💕Швидкість вкладання ним
Займає мінімум часу, щоб надати бровам бажану форму, не треба чекати поки щось висохне або застигне- вклали та й побігли
💕Неймовірна фіксація (зранку до вечора) та перерва вигляд - брови наче після ламінування
💕 Білих слідів помічено не було!
Недоліків просто нуль
Щіточкою, що йшла в комплекті, я не користуюсь, мені такі незручні і завеликі
Поганим відгукам про віск не повірю в жодному разі, готова всюди писати про нього лише позитивні
Коментарі (0)