Вікторія М🌹

Аааааа кричу, бо він найкращий

Господи, бережи мої нерви, хіба що не від усвідомлення того, що я знайшла найкращий віск для брів, який моментально надає бровам ефекту ламінування !!!

Це реально найкращий засіб за все моє життя, саме з ним брови виглядають так, як я то собі уявляла

Взагалі моїм бровам важко вгодити і жоден гель їх ніколи не фіксував, бо вони густі, а волоски не тонкі

Лише воски хоч якось справлялись

💕Можливість прибдбати обʼєм на вибір

У Zola представлені 3 варіанти обʼєму : 15g, 30g, 50g

Дуже круто мати маленьку баночку для подорожей, або прибрати на затест чи купити собі 50г. на пів життя

💕Красивий дизайн і колір самого воску- все виконано в рожевих моїх улюблених тонах

💕 Не тане від потепління

В мене вже траплялися випадки, коли воски танули і псувалися влітку, хоча були завжди в приміщенні

Zola я придбала весною, а користувалась почала два тижні тому, я переживала, що з ним може щось трапитись поки він закритий, але все щ ним було гаразд ✅

Може я і не відкрию таємницю, але на всяк випадок у сильну спеку можна класти віск в холодильник

💕Швидкість вкладання ним

Займає мінімум часу, щоб надати бровам бажану форму, не треба чекати поки щось висохне або застигне- вклали та й побігли

💕Неймовірна фіксація (зранку до вечора) та перерва вигляд - брови наче після ламінування

💕 Білих слідів помічено не було!

Недоліків просто нуль

Щіточкою, що йшла в комплекті, я не користуюсь, мені такі незручні і завеликі

Поганим відгукам про віск не повірю в жодному разі, готова всюди писати про нього лише позитивні