Sofiia_Ts

#testmakeupclub O’BAYS та MAREVE

#testmakeupclub O’BAYS та MAREVE

Всім привіт! Прийшов на огляд величезний бокс косметики, я була дуже рада потрапити в число переможниць і вже не могла дочекатись посилочки 🤍

Більшість продуктів для мене є новими, а з цими брендами я знайомлюсь вперше. Дизайн зразу кинувся в очі, бо всі баночки в монохромних лаконічних тонах, всі коробочки чорні та матові, та надзвичайно приємні на дотик ✨

Прийшло 2 засоби від Mareve: парфумований дезодорант та парфумований шовк для ванни та аж 5! засобів від O’BAYS: дві пудри, 3 стіки для макіяжу: контур, рум'яна та хайлайтер.

Розпочала я знайомство з Mareve:

Це мила баночка 80 грам, виконана з дуже міцного скла та і має надзвичайно естетичний дизайн та бантик. Кришечка щільно закривається, що не дає ризику пересипатись. Шовк у вигляді дрібного пастельно-рожевого порошку. Аромат відкрився для мене квітковим з нотами цитрусової кислинки. Є один мінус, продукт потрібно зберігати при температурі не вище 20 градусів, а зараз це майже не реально, то порошок трошки осів та збився в одну масу. Це не велика проблема, але це треба враховувати.

По інструкції, потрібна невелика кількість засобу. Так як я ванни, на жаль, не маю, я робила ванночку для рук. Я додала приблизно чайну ложку засобу, і цього було вдосталь. При розчиненні, утворються ніжна біла пінка та бульбашки, а вода набуває легкого рожевого відтінку. Також видно дрібний шимер у воді. Після процедури, шкіра ніжна та м'яка, на руках лишився трошки шимеру, а аромат наповнив ванну приємними солодкими нотами. Я собі уявляю, якщо мати ванну, це буде суцільний релакс! 🫧

Дезодорант з тої ж серії "Rose Wine" повторює аромат шовку для ванни: легкий квітковий аромат з нотками цитрусу. Сам засіб має стильний дизайн, 50 ml (хоча виглядає більшим), кришка розкручується, а внизу можна регулювати кількість продукту. Стік твердий, легкого рожевого відтінку, враховуючи жару зараз, в мене він не тане, на шкірі лягає легко, швидко вбирається.

Так як це дезодорант, він не має функції зменшення поту, а лише маскує запах та може вбирати трошки рідини через абсорбенти в складі. На літо це слабкий варіант, але ж його можна використовувати не тільки під пахви, а наприклад трошки нижче грудної клітки, де часто теж потієш, згин ліктів та колін. Я раніше користувалась абсорбуючою пудрою-присипкою, але як дезодорант це зручніше, бо він містить і антибактеріальні і абсорбуючі властивості.

Найбільш не зрозумілий продукт для всіх, бо зразу багатьох в куток загнала назва продукту. Пудра це переважно завершуючий етап макіяжу, і тут в інструкції не написано, коли потрібно його наносити. Я спробувала як пудру поверх тону, і він мені все розмазав і перетворив на плями. Тому вдруге я скористалась, як базою. Але все по-порядку.

Не можу не відмітити дизайн: якісна матова коробочка з дзеркальцем, і дзеркало додатково захищено плівкою. В комплекті є подушечка для нанесення, і сама пудра ще прикрита прозорою кришкою. А от пудра має красивий голубо-білий відтінок, і здається ніби вона має бути легка. Але текстура відчувається жирною та силіконистою, я зразу подумала що це може бути тільки база під макіяж.

Після нанесення, шкіра відчувається досить важкою і прям відчутно засіб на обличчі. Я дала 5 хв всістись продукту, і після цього нанесла тон. Великого ефекту блюру я не замітила, може на відсотків 30%. Шкіра дуже блистіла, і таке враження, що пудра перемішалась з тоном і утворився жирний неприємний шар на обличчі. Але! через хвилин 20 я подивилась в дзеркало, і обличчя стало матове! Я не знаю, як це діє, але в мене був варіант, що продукт містить абсорбуючий силікон, який через деякий час поглинає лишню рідину із шкіри і робить її матовою. Цього ефекту стає ненадовго, але якщо потрібно зробити стійкий макіяж, то тут є місце цьому засобу!

Пудри такого розсипчастого типу є моїми найулюбленішими, ними гарно фіксувати кремові текстури та макіяж в цілому. А якщо застосовувати в стилі бейкінгу, то стійкість підросте кардинально 👌 Він мені нагадав мою теперішню мінеральну пудру від NYX, буде гарна заміна йому.

Упаковка зручна, в наборі є подушечка, якою гарно наносити пудру. І також пудра була гарно захищена додатковою плівкою, якою можна знов накрити продукт, щоб не розсипався. Такі пудри є дуже економними, та ними можна довго користуватись, бо сухі текстури зберігаються довше.

Тут хочу відмітити упаковки, оскільки вони металеві, які щільно закриваються і мають ще додаткову захисну пластикову прозору кришку, ідеально для подорожей чи поїздок. І самі продукти маленькі, і займають мало місця. Але об'єм хороший, і вистачить надовго. Проте кожен продукт рекомендую фіксувати, бо пливуть на протязі дня.

Продукт, який багатьом не підійшов і я теж спочатку так думала. Текстура кремова, легко тушується і зручно наносити. Але як бачите майже злився з рукою на свотчі. Після нанесення на обличчя, при штучному освітленні абсолютно незамітно. Але підійшовши до вікна, його реально замітно і лишає дуже делікатну та легку тінь (результати нижче). Але так як відтінок теплий, його ще можна використовувати як бронзер, змішавши з хайлайтером. Як варіант, буде непогано.

Кремові рум'яна холодного рожевого пильного відтінку це завжди безпрограшний варіант, вони всім личать, легкі в користуванні і підходять майже під усі макіяжі та техніки. Ці достатньо пігментовані, я нанесла дуже щедро, такої кількості вистачить більше ніж на дві щоки) Також такий продукт можна використовувати як помаду і тіні. Останнім варіантом я користуюсь часто, це гарно освіжає погляд та макіяж виглядає цільно.

Ще один засіб, який підкорив моє сердечко, бо має дуже красиве та делікатне сяйво, залишає по собі справді як вологий фініш. Не можливо не зупинитись наносити його всюди) З ним важко переборщити, бо вигляє натурально і легко розтушовується. На сонечку він має просто відбивати усе світло ✨

Кожен продукт виявився цілком доречним для мене, навіть стік-контуринг та блюр-пудра 😄 Найбільше жалію, що не маю ванни, щоб цілком насолодитись шовком 🥲 Тому я приємно вражена якістю продукції, рекомендую! 🙌