#testmakeupclub O’BAYS та MAREVE
Що не сподобалось, а що піде в базу? Багато фото та вражень 🔥
Всім привіт! Прийшов на огляд величезний бокс косметики, я була дуже рада потрапити в число переможниць і вже не могла дочекатись посилочки 🤍
Більшість продуктів для мене є новими, а з цими брендами я знайомлюсь вперше. Дизайн зразу кинувся в очі, бо всі баночки в монохромних лаконічних тонах, всі коробочки чорні та матові, та надзвичайно приємні на дотик ✨
Прийшло 2 засоби від Mareve: парфумований дезодорант та парфумований шовк для ванни та аж 5! засобів від O’BAYS: дві пудри, 3 стіки для макіяжу: контур, рум'яна та хайлайтер.
Розпочала я знайомство з Mareve:
Шовк для ванни парфумований з шимером "Rose Wine" MARÊVE
Це мила баночка 80 грам, виконана з дуже міцного скла та і має надзвичайно естетичний дизайн та бантик. Кришечка щільно закривається, що не дає ризику пересипатись. Шовк у вигляді дрібного пастельно-рожевого порошку. Аромат відкрився для мене квітковим з нотами цитрусової кислинки. Є один мінус, продукт потрібно зберігати при температурі не вище 20 градусів, а зараз це майже не реально, то порошок трошки осів та збився в одну масу. Це не велика проблема, але це треба враховувати.
По інструкції, потрібна невелика кількість засобу. Так як я ванни, на жаль, не маю, я робила ванночку для рук. Я додала приблизно чайну ложку засобу, і цього було вдосталь. При розчиненні, утворються ніжна біла пінка та бульбашки, а вода набуває легкого рожевого відтінку. Також видно дрібний шимер у воді. Після процедури, шкіра ніжна та м'яка, на руках лишився трошки шимеру, а аромат наповнив ванну приємними солодкими нотами. Я собі уявляю, якщо мати ванну, це буде суцільний релакс! 🫧
Парфумований дезодорант-стік "Rose Wine" MARÊVE
Дезодорант з тої ж серії "Rose Wine" повторює аромат шовку для ванни: легкий квітковий аромат з нотками цитрусу. Сам засіб має стильний дизайн, 50 ml (хоча виглядає більшим), кришка розкручується, а внизу можна регулювати кількість продукту. Стік твердий, легкого рожевого відтінку, враховуючи жару зараз, в мене він не тане, на шкірі лягає легко, швидко вбирається.
Так як це дезодорант, він не має функції зменшення поту, а лише маскує запах та може вбирати трошки рідини через абсорбенти в складі. На літо це слабкий варіант, але ж його можна використовувати не тільки під пахви, а наприклад трошки нижче грудної клітки, де часто теж потієш, згин ліктів та колін. Я раніше користувалась абсорбуючою пудрою-присипкою, але як дезодорант це зручніше, бо він містить і антибактеріальні і абсорбуючі властивості.
Пудра згладжуюча з эфектом зменшення пор O’BAYS Pore-Blurring Powder (фото результату в кінці каруселі)
Найбільш не зрозумілий продукт для всіх, бо зразу багатьох в куток загнала назва продукту. Пудра це переважно завершуючий етап макіяжу, і тут в інструкції не написано, коли потрібно його наносити. Я спробувала як пудру поверх тону, і він мені все розмазав і перетворив на плями. Тому вдруге я скористалась, як базою. Але все по-порядку.
Не можу не відмітити дизайн: якісна матова коробочка з дзеркальцем, і дзеркало додатково захищено плівкою. В комплекті є подушечка для нанесення, і сама пудра ще прикрита прозорою кришкою. А от пудра має красивий голубо-білий відтінок, і здається ніби вона має бути легка. Але текстура відчувається жирною та силіконистою, я зразу подумала що це може бути тільки база під макіяж.
Після нанесення, шкіра відчувається досить важкою і прям відчутно засіб на обличчі. Я дала 5 хв всістись продукту, і після цього нанесла тон. Великого ефекту блюру я не замітила, може на відсотків 30%. Шкіра дуже блистіла, і таке враження, що пудра перемішалась з тоном і утворився жирний неприємний шар на обличчі. Але! через хвилин 20 я подивилась в дзеркало, і обличчя стало матове! Я не знаю, як це діє, але в мене був варіант, що продукт містить абсорбуючий силікон, який через деякий час поглинає лишню рідину із шкіри і робить її матовою. Цього ефекту стає ненадовго, але якщо потрібно зробити стійкий макіяж, то тут є місце цьому засобу!
Пудра фіксувальна для обличчя O’BAYS Long-Lasting Finish Powder (фото результату в кінці каруселі)
Пудри такого розсипчастого типу є моїми найулюбленішими, ними гарно фіксувати кремові текстури та макіяж в цілому. А якщо застосовувати в стилі бейкінгу, то стійкість підросте кардинально 👌 Він мені нагадав мою теперішню мінеральну пудру від NYX, буде гарна заміна йому.
Упаковка зручна, в наборі є подушечка, якою гарно наносити пудру. І також пудра була гарно захищена додатковою плівкою, якою можна знов накрити продукт, щоб не розсипався. Такі пудри є дуже економними, та ними можна довго користуватись, бо сухі текстури зберігаються довше.
Кремові стіки для макіяжу O’BAYS Creamy Sticks
Тут хочу відмітити упаковки, оскільки вони металеві, які щільно закриваються і мають ще додаткову захисну пластикову прозору кришку, ідеально для подорожей чи поїздок. І самі продукти маленькі, і займають мало місця. Але об'єм хороший, і вистачить надовго. Проте кожен продукт рекомендую фіксувати, бо пливуть на протязі дня.
Скульптор-стік кремовий для обличчя O’BAYS Creamy Contour Stick - Warm Brown
Продукт, який багатьом не підійшов і я теж спочатку так думала. Текстура кремова, легко тушується і зручно наносити. Але як бачите майже злився з рукою на свотчі. Після нанесення на обличчя, при штучному освітленні абсолютно незамітно. Але підійшовши до вікна, його реально замітно і лишає дуже делікатну та легку тінь (результати нижче). Але так як відтінок теплий, його ще можна використовувати як бронзер, змішавши з хайлайтером. Як варіант, буде непогано.
Рум'яна-стік кремовий для обличчя O’BAYS Creamy Blush Stick - Mauve Pink
Кремові рум'яна холодного рожевого пильного відтінку це завжди безпрограшний варіант, вони всім личать, легкі в користуванні і підходять майже під усі макіяжі та техніки. Ці достатньо пігментовані, я нанесла дуже щедро, такої кількості вистачить більше ніж на дві щоки) Також такий продукт можна використовувати як помаду і тіні. Останнім варіантом я користуюсь часто, це гарно освіжає погляд та макіяж виглядає цільно.
Хайлайтер-стік кремовий для обличчя O’BAYS Creamy Highlight Stick - Silver Moon
Ще один засіб, який підкорив моє сердечко, бо має дуже красиве та делікатне сяйво, залишає по собі справді як вологий фініш. Не можливо не зупинитись наносити його всюди) З ним важко переборщити, бо вигляє натурально і легко розтушовується. На сонечку він має просто відбивати усе світло ✨
Підсумки (і фото макіяжу)
Кожен продукт виявився цілком доречним для мене, навіть стік-контуринг та блюр-пудра 😄 Найбільше жалію, що не маю ванни, щоб цілком насолодитись шовком 🥲 Тому я приємно вражена якістю продукції, рекомендую! 🙌
Коментарі (0)