Diksizavr

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Перш за все хочу подякувати makeupclub за такий чудовий щедрий боксик, тестування декоративної косметики це окремий вид задоволення ☺️ Слова подяки написала , тепер приступимо до моїх вражень.

Парфумований дезодорант-стік "Rose Wine"

Має привабливе пакування, дезодорант у формі стінку, який відкручується. Запах приємний, проте не дуже насичений. Текстура масляниста, наноситься добре, висихає швидко. При нанесені на шкіру після гоління , не пече та не подразнює. Але з самим захистом від поту , він не дуже справляється, нажаль 😟 Мені його вистачає на годин 8, потім я вже починаю відчувати запах поту, тому тут повне фіаско.

Моя оцінка 2/5

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Пакування надзвичайно миле, та дороге 🥰

Користувалась таким видом продукту вперше, шовк дрібного помолу, має насичений ніжний аромат троянди 🌹 При розчинені залишає після себе ніжно- рожевий колір та блискітки. Добре зволожує шкіру, не сушить, блискітки на тілі не залишає.

Моя оцінка 5/5

Засіб зазначений як контур, проте для контуру він занадто світлий та теплий, для консилеру занадто темний 🤷

Текстура жирненька, наноситься та тушується добре. Дає непогане перекриття, зморшки не підкреслює, шкіру не сушить. Пробувала його використовувати у якості бази для тіней, та у якості консилеру. В обох випадках мені не сподобався його колір, також для мене він досить відчутний на шкірі. Тому тут неоднозначні враження, бо мені не дуже зрозуміло , для чого цей засіб.

Моя оцінка 3/5

Кремові рум'яна у відтінку Mauve Pink

Мають насичений, освіжаючий колір, пильної троянди. Текстура кремова, приємна, наноситься та розподіляється без проблем.Особисто мені зручно працювати з цими рум'янами щільно набитим пензликом. Пробувала тушувати їх вологим спонжем, проте він дуже багато з'їдав продукту.

Моя оцінка 5/5

У мене відтінок Silver Moon, і це холодний хайлайтер з розкішним делікатним сяйвом.

Текстура кремова, не занадто жирна, наноситься та розподіляється добре. Наношу його здебільшого пензликом, для більш точкового нанесення використовую пальці.

Моя оцінка 5/5

Засіб , який злякав мене найбільше 😁

Але як то кажуть : очі бояться, а руки роблять 💪

Хоч і вказано , що це пудра, проте з неї тут тільки пакування, по факту це праймер під тональну основу. Текстура спресована та жирна, у комплекті є прорезиновий спонжик та зручне дзеркальце, взагалі мені пакування дуже сподобалось. На шкіру засіб лягає добре, і найголовніше те , що на нього ідеально лягає мій матовий тональний, який я вже хотіла викидати , бо він підкреслював усе на світі 😀 Тому для сухої шкіри це прям знахідка! Звичайно використовувати кожен день , я його не буду, бо розумію, що такий засіб може забивати пори та провокувати висипання, проте інколи , то чому б і ні ?

Моя оцінка 5/5

Фіксувальна пудра для обличчя , у прозорому відтінку. Має стандартне для розсипчастих пудр пакування, в комплекті є вельветова пуховка. Пудра дрібного помелу, без вираженого запаху. Добре фіксує макіяж , лягає на шкіру тоненько, зморшки не підкреслює, не сушить, шкіра після неї приємна на дотик. Мені дуже сподобалась ❤️

Моя оцінка 5/5

Ну ось і все ))) Бережіть себе та своїх близьких 🤗 Дякую за увагу.