Інна ✨

Про SPF

Про SPF

Я обладаю дуже світлою шкірою, яка червоніє і обгорає на сонці. Але в душі я бронзова богиня і дууууже люблю засмагати! Тому засоби з SPF - мої обов'язкові і незамінні супутники пляжного відпочинку. В звичайному житті щодня я не використовую SPF, бо просто не бачу у тому сенсу, якщо я не находжусь довго на відкритому сонці.

Для тіла люблю спреї з SPF від Garnier, вже декілька років обираю їх собі на літо. Зручний формат, якій легко оновлювати, вони доволі водостійки і гарно захищають мене, навіть коли я ще зовсім блида. Не підводять мене, навіть якщо я проводжу на пляжі цілий день! Дитячий спрей взагалі не липкий, тому я часто обираю саме його. Гарне співвідношення ціна/якість і ще дуже зручно, що ці продукти можно придбати просто у фізичних магазинах, якщо потрібно от прямо зараз.

Раніше теж замовляла на мейкапі, але зараз чомусь взагалі не бачу цієї фірми на сайті. Це нормальний бюджетний крем з SPF, якій добре захищає, не жирний на обличчі і не викликає в мене ніякого подразнення. Закінчу та буду шукати альтернативу, якщо не знайду, де купити офлайн, бо він мене цілком влаштовує.