Про SPF
Сонцезахисний спрей-міст з керамідами для дітей, дуже високий ступінь захисту SPF 50+ Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Kids/ Сонцезахисний крем для обличчя проти зморшок та пігментних плям SUN Energy SPF 50
Я обладаю дуже світлою шкірою, яка червоніє і обгорає на сонці. Але в душі я бронзова богиня і дууууже люблю засмагати! Тому засоби з SPF - мої обов'язкові і незамінні супутники пляжного відпочинку. В звичайному житті щодня я не використовую SPF, бо просто не бачу у тому сенсу, якщо я не находжусь довго на відкритому сонці.
Сонцезахисний спрей-міст з керамідами для дітей, дуже високий ступінь захисту SPF 50+ Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Kids
Для тіла люблю спреї з SPF від Garnier, вже декілька років обираю їх собі на літо. Зручний формат, якій легко оновлювати, вони доволі водостійки і гарно захищають мене, навіть коли я ще зовсім блида. Не підводять мене, навіть якщо я проводжу на пляжі цілий день! Дитячий спрей взагалі не липкий, тому я часто обираю саме його. Гарне співвідношення ціна/якість і ще дуже зручно, що ці продукти можно придбати просто у фізичних магазинах, якщо потрібно от прямо зараз.
Сонцезахисний крем для обличчя проти зморшок та пігментних плям SUN Energy SPF 50
Раніше теж замовляла на мейкапі, але зараз чомусь взагалі не бачу ц ієї фірми на сайті. Це нормальний бюджетний крем з SPF, якій добре захищає, не жирний на обличчі і не викликає в мене ніякого подразнення. Закінчу та буду шукати альтернативу, якщо не знайду, де купити офлайн, бо він мене цілком влаштовує.
Коментарі (0)