Mila__Mi

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Почати цей допис хочу з вдячності Makeup 🤍 Дякую, що даєте можливість спробувати різні нові цікавинки та знайти для себе нові косметичні відкриття 💕

У цьому боксі, особисто для мене, з'явилися як фаворити, так і засоби з якими не склалося. Але давайте порядку ⬇️

Напочатку, сам дезодарант знаходився у фірмовий коробці, на якій можна знайти інформацію про склад засобу, спосіб застосування та інше.

Всередині знаходиться пластиковий футляр зі стіком. Дизайн його мінімалістичний, стильний та приємний оку 👀

СКЛАД у засоба гарний та безпечний (навіть барвник). У ньому можна знайти зволожуючі (гліцерин, пропілен гліколь, пропандіол, алантоїн та феноксиетанол), пом'якшуючі
(кукурудзяний крохмаль, алантоїн) та основні дезодоруючі/антибактеріальні
компоненти (рицинолеат цинку - воскоподібні гранули, кукурудзяний крохмаль, триетил цитрат, феноксиетанол та етилгексилгліцерин), які нейтралізують неприємний запах поту.

Сам стік блідо-рожевого кольору. За ароматом, коли нанести його на зап'ясток, відчувається аромат червоного напівсолодкого 🤭 А якщо понюхати його біля стіку і вже наносити його на пахви, то я відчуваю аромат чистоти, свіжості з відчутною нотою рожевих троянд.

Тобто на різних ділянках шкіри він по-різному розкривається.

Якщо коротко, його аромат мені ну дуже сподобався 💘 І тепер я хочу всю лінійку з цим ароматом.

Текстура воскоподібна (нагадує трохи напівтвердий віск), адже у складі є рицинолеат цинку, який якраз таки і дає дезодоранту таку текстуру, оскільки сам по собі складається з гранульованого воску.

Що по дії?
Літо, якраз таки той період, коли можна як слід перевірити засіб на стійкість (наскільки від гарно захистить від поту).

Він легко ковзає по шкірі і миттєво висихає (наношу обов'язково на чисту, суху шкіру).

Тестувала я його, як в менш активні, так і в більш активні дні⬇️

▫️він чудово захищає від поту на протязі дня, навіть у спеку (а у нас на градуснику 40+)

Через кілька годин, після нанесення може з'явитися вологий ефект під пахвами, тобто піт виходить (що є нормальним процесом), дезодорант не блокує процес природнього потовиділення. Так, як не містить в собі алюмінію (останнім часом я звертаю увагу саме на дезодоранти без алюмінію), але при цьому не виділяється неприємний запах поту.

▫️пом'якшує шкіру та не викликає подразнень чи зуду, навіть якщо використовувати його одразу після гоління

Я використовую його зранку і впродовж дня мене не турбує неприємний запах поту. Ввечері перед сном (після душу) його просто поновлюю.

Для мене це шикарна знахідка, дуже він мені сподобався 💖

Напочатку знаходився у фірмовій коробці на якій можна знайти детальну інформацію про засіб: склад, опис та спосіб використання.Напочатку знаходився у фірмовій коробці на якій можна знайти детальну інформацію про засіб: склад, опис та спосіб використання.

У складі містить харчову соду, ПАР на основі кокосової олії (м'який очищувач), олію мигдалю та виноградних кісточок, лимонну кислоту та інші допоміжні речовини і компоненти, які дають мерехтіння засобу.

Всередині знаходиться дуже естетична, скляна баночка з самим засобом.

Аромат з баночки доволі яскравий, я відчуваю в ньому пишний букет червоно-рожевих троянд 🌹 в поєднанні з гранатовим соком. Але, при змішуванні шовку з водою та на шкірі, буде відчутних аромат свіжості з легенькою трояндово-фруктовою нотою.

Текстура пудри з дрібними гранулами харчової соди і дрібним шимером.

Оскільки я люблю приймати душ, то повноцінно протестувати даний засіб не могла, але я зробила собі ванночку для рук, аби зрозуміти, як засіб буде впливати на шкіру тіла ⬇️

Висипала невелику кількість шовку в теплу водичку, до повного розчинення содових часточок. Поринала руки у цю "ванночку" і тримала їх 10-15 хвилин у шовковій водичці.

Перше, що хочу відмітити, це аромат, який трохи охоплює ванну кімнату (а уявіть, як воно пахне, коли набрати повну ванну і висипати туди багатенько шовку 🤤). Аромат до речі, залишається на шкірі ще деякий час після використання, тобто, якщо "пірнути" у таку ванну, то все тіло буде пахнути цим чудовим ароматом.

Також після використання я відчуваю зволоження, пом'якшення і шовковистість, шкіра така оксамитова на дотик 😍

Коротше, можу сказати, що це дуже класна штука, особливо для тих, хто полюбляю усілякі бомбочки, пудри для ванни та таке інше (якщо у вас це ви, або у вас така подружка, беріть на замітку). А ще це дуже красива штука в інтер'єрі, баночку потім можна використовувати під будь-що.

І ще, маленький лайфхак ➡️ Цей шовк можна використовувати у якості ароматної штучки для оселі, просто відкрити кришку і поставити баночку десь на шафці/столі/підвіконні, аромат потроху буде відчутним по кімнаті. А-ля сухий аромадифузор 😁

Розсипчасті пудри я полюбила декілька років тому, але останнім часом користуюся ними рідко, бо більше люблю сяючий/вологий ефект на шкірі.

Пудра знаходилася у фірмовій коробці на якій вказана більш детальна інформація про косметичний продукт.

Сама пудра знаходиться в округлому пластиковому футлярі. Всередині є неймовірно м'який та бархатистий спонжик, який дуже приємний до шкіри обличчя 😍

У футлярі є маленькі отвори, завдяки яким зручно набирати пудру даного формату.

Пудра білого кольору з легким косметичним ароматом. Я вперше користувалася саме білою пудрою і напочатку побоювалася, що вона буде надто білити і без того мою світлу шкіру. Але ж ні, на моїй шкірі вона нормально виглядала 👌🏻

Я наносила її або спонжем, або пензликом. Після нанесення даної пудри, виходить такий ефект "фарфорової лялечки". Матує шкіру вона дуже добре. Але, ось щодо збереження матового ефекту, то на моїх шкірі він зберігався 1-1,5 години при нанесенні на сяючий тон. І 2-2,5 години на шкірі без тону. В цілому доволі непоганий результат 👍🏻

Також напочатку була запакована в фірмову картонну коробочку з детальною інформацією про продукт.

Всередині знаходиться красивий футляр в якому є доволі величеньке дзеркальце, що дуже зручно. Спонжик для набору і нанесення продукту, а також сама пудра (трохи дивно звучить, адже засіб незвичний за своєю текстурою, як для такого засобу).

Отже, цей продукт виглядає ну дуже красиво, ці біло-блакитні візерунки - заворожують 😍 Щось нове на нашому ринку, раніше таке можна було зустріти у корейських, або европейських косметичних брендів.

Але, далі сталося перше і значиме розчарування - це аромат продукту, він нагадує мені якусь фарбу ... І нажаль через це я не змогла протестувати його на обличчі, бо моя чутливість до подібних ароматів і щитовидна залоза цього точно не оцінять ...

Але я протестувала її на руці і ось трохи моїх спостережень ➡️ За текстурою вона нагадує мені праймер у твердому форматі. Трохи жирненька і залишає на шкірі вологий фініш. Навіть по порам на руці видно, що вона реально блюрить шкіру і згладжує пори.

Чи спробувала би я цей продукт на шкірі обличчя, якби він мав інший, більш приємний аромат? Так, спробувала би, але маємо, що маємо. Хотілося би, аби бренд трохи допрацював цей момент, бо сам по собі засіб справді буде цікавий.

Всі продукти знаходилися в фірмовій коробочці з детальною інформацією про кожен продукт.

І також кожен засіб це міні-футляр, який буде зручно покласти у сумочку.

Аромати у засобів однакові, це приємний, ненав'язливий косметичний аромат.

Текстура у всіх засобів однакова, це сатинові, трохи жирненькі кремові стіки. Тільки в хайлайтері є додаткові делікатні сяючі часточки.

Кожен з продуктів гарно розподіляється та добре тушується. Їх можна наносити одразу на обличчя, як стиком, так і трохи нанести на пензлик і після вже розподіляти по зонам на обличчі.

Я би назвала його твердим/кремовим консилером. Чи то відтінок не той, чи то не дуже вдала формула, адже цей продукт не робить абсолютно нічого 🤷🏻‍♀️ Він не контурує, бо дуже світлий (а я бліда і думала, що хоч якось він спрацює на моїй шкіри, але ж ні) і навіть якщо спробувати його у якості консилеру, особисто на моїй шкіри він нічого не перекриває, навіть в зоні навколо носу, не кажу вже про запалення.

Продукти, які мені полюбилися (особливо рум'яна) 💗

Рум'яна у приємному, трохи вишневому кольорі (відтінок Mauve Pink), які прекрасно освіжають образ, додають природнього рум'янцю і з ними реально легко працювати.

Починаючи з аромату, закінчуючи ідеальним (ну особисто для мене) кольором і загальним виглядом у макіяжі, вони стали моїм фаворитом 💘

Хайлайтер, незважаючи на срібний відтінок (Silver Moon), справив на мене позитивні враження. Чесно кажучи, я завжди обирала золотисті відтінки, або відтінок"рожеве золото" в хайлайтерах. І ніколи б не могла подумати, що мені сподобається хайлайтер у срібному відтінку 🤍

Він має дуже делікатне сяйво з легким вологим фінішем, його не буде видно "з космосу", але він ідеально підійде для повсякденного макіяжу.

Я люблю використовувати хайлайтери в макіяжі, але іноді їх дуже видно (як на повсякдення) 🤭 Тому цей хайлайтер, буде дуже доречним.

І також він чудово підійде тим, хто тільки починає додавати хайлайтер в свій макіяж.

А ще бачила, що у бренда є також такий хайлайтер, тільки в золотому відтінку, тож мені треба його спробувати 👀

Цікаво було протестувати всі засоби і відкрити для себе нові продукти 👀 Але найбільше хочу виділити засоби, які мені найбільше сподобалися і які би я точно повторила/повторювала ➡️ дезодарант, рум'яна та хайлайтер.

Ну і за шовкову пудру окремий +, тепер вона стоїть у мене на столику і радує своїм ароматом 💗

Ще раз дякую Makeup, за можливість спробувати дані засоби 🤍