Alina🍒

O’BAYS Creamy Concealer Stick

O’BAYS Creamy Concealer Stick

Вітаю✨

Ділюсь враженнями про продукт, який досі для мене загадка - що ж воно таке?🤷‍♀️

• пакування та дизайн ідентичні до рум'ян та хайлайтеру
  • констистенція також аналогічна, кремова, гарно ковзає і розподіляється без жодних зусиль, а от аромат продукту ну зоовсім не туди😖
  • по функціоналу - суцільна загадка, чи то консилер чи то все ж скульптор, я так і не зрозуміла😅 на сайті зазначено, що це саме консилер, а от на пакуванні виробник говорить, що це таки скульптор

У мене стік у відтінку Warm Brown.

Якщо розглядати продукт як консилер, то ним дуже важко щось приховати, через його масляну текстуру він тушується, але робить він це в нуль, тобто, що є, що нема🤷‍♀️

Колір на обличчі та колір в самому стіку, до речі, доволі сильно відрізняється, при нанесенні він стає майже прозорим з якимось ледь коричневим з рижинкою відтінком.

Якщо розглядати його як скульптор, проблема залишається аналогічною + він засвітлий для таких цілей та добряче так поїдає тон😒

На жаль, продукт в моїх руках зовсім не знайшов собі місця, ні в якості консилера, ні скульптора.

Можливо, не дуже вдалий відтінок, але текстура теж залишає бажати кращого.

Навіть не знаю, чи знайду, куди його застосовувати, та все ж спробую його використати у більш холодну пору року і, можливо, він проявить себе краще✨

Дякую за увагу🌸