Yana__matviets

Garden Aurantis Delicate Botanical Milk

Колись дуже давно я мала молочко для зняття макіяжа, але це зовсім новий та незвичний для мене засіб
Ніжне молочко для очищення шкіри від Українського бренду Garden Aurantis
Це перший засіб, який створив бренд. Тому він являється улюбленцем багатьох клієнтів 🫶

Тисни "Дізнатись більше" 👇
Хочу зазначити, що Delicate Botanical Milk не призначене для зняття стійкого макіяжу з очей та губ

Це саме засіб для очищення шкіри
Пакування: флакон об'ємом 200 мл. Дозатор помпа, яка має додатковий захист від раптового натискання (тобто сміливо можно брати з собою у подорож).

На флаконі вказана вся необхідна інформація
Консистенція: рідкого крема
Аромат: чарівний! Я чую приємний запах трав.
Спосіб використання: Нанесіть молочко на зволожену шкіру, помасажуйте кінчиками пальців, щоб видалити щоденний бруд і легкий макіяж зі шкіри та стимулювати кровообіг. Змити теплою водою комфортної температури (не використовуйте занадто гарячу чи холодну воду). Промокнути чистим рушником. Якщо ви використовуєте стійкий макіяж - попередньо зробіть процедуру демакіяжу з нашим REVITALIZING CLEANSING BALM (про який я розповім згодом) і тільки потім переходьте до очищення шкіри з молочком.

В якому виділимо:
💚Кокосова олія - поживна олія, яка зволожує та пом'якшує шкіру.
💚Олія бабасу - легка олія, яка пом'якшує шкіру і не залишає жирної плівки.
💚Інулін – пребіотик, підтримує здорову мікрофлору шкіри.
💚Альфа-глюкан олігосахарид - пребіотик, який підтримує бар'єрні функції шкіри.
💚Олія соняшника - зволожувач та живильне масло.
💚Токоферол - вітамін Е, антиоксидант, захищає шкіру від вільних радикалів.
💚Екстракт ферментації масла камелії японської - зволожувач та кондиціонер для шкіри.
💚Олія абрикосової кісточки - зволожуюча та поживна олія
💚Олія оливи - зволожувач, багатий на антиоксиданти
💚Олія солодкого мигдалю - пом'якшувальна та зволожуюча олія.
💚Екстракт ферментації коренів ангелики гігантської та літоспермум - зволожуючий та заспокійливий інгредієнт.
💚Екстракт насіння тепрозії пурпурової - антиоксидант, що захищає шкіру від пошкоджень.

Це найніжніший засіб для зняття бб/спф, що в мене був!
Молочко настільки делікатне в користуванні, що мені просто напросто немає з чим його порівняти 🤷
Також мені дуже подобається використовувати Garden Aurantis Delicate Botanical Milk в ранковій рутини, замість гелю/пінки для вмивання.

Після використання шкіра сяє та не потребує негайного зволоження
Ну і звичайно тест драйв!
Нанесено спф + бб/тональний/перфектор + прозора пудра
На мою думку результат шикарний!
Згодом розповім про ще 2 засоба від бренду Garden (одному з яких я теж влаштувала тест-драйв)
Діліться чи користувались ви схожими засобами?