Zhukovka

Здоров'я шкіри понад усе !

Привіт , нещодавно спробувала лосьйон для тіла від Joko Blend і хочу сказати , що його якість знатно перевищує ціну ☀️ Ділюся з вами своїм досвідом, влаштовуйтесь позручніше 🌸

Зручна туба правильного об'єму 100мл. Гадаю, що всім знайомо, коли сезон закінчився, пів туби крему залишилось і на наступний рік він вже прострочений. Тому для мене варіант 100мл ідеальний і зручний 👜

Дозатор чутливий і бережно видає порцію лосьйону. Працює гарно 🌸

Текстура кремова , жовтуватого відтінку , вона з легкістю розподіляється , не залишаючи білих слідів на шкірі. Шкіра з ним почувається комфортно, мені подобається зволоження після нанесення .

Аромат приємний , як і у всієї продукції бренду. Я відчуваю фруктово-квіткову композицію 🌸

Враження від використання дуже приємні . Мені цей лосьйон нагадує дорогі європейські санскріни . Текстура , аромат , зволоження шкіри, фотостабільні хімічні фільтри нового покоління у складі , які захищають і від UVA , I від UVB променів ☀️

Я вбачаю у цьому флакончику комплексний підхід по догляду за тілом і тішуся, що український бренд розробив якісний, достойний продукт, який дійсно захищає !

Навіть під палкими променями південного сонечка , я спокійно засмагала і мені вдалося зберегти здоров'я шкіри ☀️ Жодних опіків чи натяків на те , тому моя щира порада !

Я обрала SPF50+ , у бренду також представлений варіант з SPF30+. Тому хто бажає отримати якісний захист та при цьому трішки підтонуватися , раджу звернути увагу на нього . Залишаю посилання на товар ❤️