saumary

Новинки від LAMEL

Новинки від LAMEL

Ніколи раніше не користувалась тушами від бренду LAMEL і ось мені випала нагода протестувати аж дві з серії Cult. Поспішаю поділитись враженнями від використання, спойлер: враження неоднозначні🫣

Почнемо зі спільного, а потім розглянемо кожну окремо і в кінці порівняємо, тож про все по черзі.

Обидві туші мають однакове пакування у вигляді сріблястої туби, на якій розміщенні надписи та малюнок у вигляді трикутника, в подовжуючої туші з ліфтинг ефектом він жовтий, а в туші для обʼєму і підкручення вій – рожевий. На зворотній стороні знаходиться наліпка зі складом та іншою інформацією.

Обидві туші чорного кольору і склад мають однаковий, їх найбільша відмінність – форма щіточки.

Новинки від LAMEL
Новинки від LAMEL

Туш для об'єму і підкручення вій йде у відтінку 401 Black та має форму щіточки, що схожа на пісочний годинник, або цифру вісім.

Ця туш сподобалась мені більше за жовту, тому, що я люблю коли вії обʼємні та присутній ефект накладних вій.

Можливо щіточка не зовсім зручної форми, але мені подобається як вона розʼєднує кожну війку окремо, за рахунок цього і створюється гарний і бажаний ефект і обʼєм.

Завжди при використанні будь-якої туші, я люблю нанести засіб на вії, а потім додатково прочесати їх старою щіточкою від туші, яку використовую просто як розчіску для брів та вій.

Коли я спробувала зробити так само з цією тушшю, вона вся посипалась і утворились великі комочки на віях. Я зробила висновок, що туш дуже швидко застигає і розчесати вії після цього без наслідків осипання неможливо, тому одразу потрібно старатись усе гарно профарбувати та розділити кожну війку щоб вони не злипались.

Навіть не дивлячись на це, саме ця рожева туш для обʼєму і підкручення вій, сподобалась мені більше за жовту.

Хоча щіточка такої форми не є звичною для мене, але мені подобається, що вона може гарно розділяти вії, але через те, що вона доволі товста на кінчику, важно профарбувати вії, що знаходяться в куточках ока.

Можу сказати, що ця туш дійсно надає обʼєм та підкручує вії, як заявляє виробник, навіть протягом довгого часу, поки туш знаходилась на віях, вони не опустились і не стали "важкими", як часто буває, вони залишились такими, як і з початку, гарними та підкрученими.

Перейдемо до розгляду другої новинки:

Першою я спробувала цю туш, подовжуючу, з ефектом ліфтингу у 402 Black відтінку і нанесла дуже багато продукту на верхні вії, коли я ширше відкрила око то весь продукт залишив великий чорний слід на верхній повіці трохи нижче від брови, звісно я все прибрала ватною паличкою і не залишилось жодного сліду, але я була не готова до такого, бо ніколи не мала таких ситуацій з іншими тушами. Наступні рази я старалась наносити менше продукту і не відкривати деякий час очі надто широко, щоб туш встигла засохнути на віях.

Раніше ніколи не користувалась щіточками такої форми тому не знала якого ефекту очікувати. Я люблю обʼємні вії, коли волосинки гарно розділені і не склеюються між собою, на жаль, такою щіточкою мені дуже важко їх розʼєднати і особливо маленькі вії на нижній повіці так і залишаються клеєними протягом усього часу поки не змию продукт.

Якщо спробувати розʼєднати війки які склеїлись то виходить така ж неприємна ситуація як і з рожевою тушшю – вона починає дуже сильно осипатися.

Перейдемо до висновків та порівняння двох тушей:

Великої різниці я між ними не помітила, єдине це форма щіточки, і мені здається, що саме за рахунок цього рожева туш осипається менше ніж жовта.

Кожною з двох тушей я не задоволена на усі 100%. Вони не погані, адже дають ідеально чорний колір, але все ж не найкращі, я буду продовжувати користуватись і жовтою і рожевою, можливо з часом вони трохи підсохнуть та стануть подобатись мені більше (хоча я в це не сильно вірю).

Найголовніше, що мої очі добре на них реагують, немає жодних неприємних відчуттів протягом нанесення продукту та протягом усього дня поки туш знаходиться на віях.

По стійкості мені здається, що вони абсолютно однакові, я носила їх однакову кількість часу і жовта тільки трохи більше осипалась за рожеву, якщо ж намочити обличчя водою то вони однаково швидко почнуть розтікатися.

Отже найбільшим мінусом є те, що обидві туші осипаються дуже сильно якщо додатково розчесати вії, а якщо не розчісувати то зовсім трохи, але все ж осипаються протягом дня.

Вони дуже легко розтікаються, достатньо просто щоб на обличчя потрапила вода, навіть терти не потрібно, вони вже будуть залишати темні сліди на повіках, тому якщо плануєте купатись то краще не фарбувати вії цими тушами.

В жовтої туші щіточкою важче розділити вії, але за рахунок того, що в неї тоненький носик легше дістатись до важкодоступних ділянок, в той час як у рожевої туші щіточка більш пухнаста та гарно розділяє вії, але за рахунок того, що вона товстенька на кінці то куточки профарбувати складніше.

Зі своїми поставленими задачами обидві туші справляються, кожна дійсно виконує свої функції, жовта – подовжує, а рожева – надає обʼєм та підкручує вії. Тож раджу обирати туш саме за потребою.

Дякую за увагу❤️