MAXIMOVA🌷

Перевірений захист від сонця для дітей

Weleda - бренд, якому мами довіряють шкіру своїх найдорожчих малюків. Сьогодні розкажу про такий необхідний захист від сонячного випромінювання. Для мене це дуже важливий фактор в літній період.

Крем представлений у невеликому тюбику об’ємом 50 мл (наперед скажу, що використання вийшло досить економним). Консистенцією густий, призначений відбивати і поглинати шкідливі промені UVA та UVB типів. Перевагою є водостійка формула продукту, а також відсутність яскравих парфумерних ароматів.

Зараз чудова акційна ціна 410 грн🔥

Крем показав себе прекрасно! У доньки шкіра схильна швидко проявляти засмагу, і через це я досить легко можу зрозуміти чи достатній захист надають спф креми.

Наноситься крем легко залишаючи видимий білявий шар (про що і повідомляє виробник) завдяки цьому, добре видно чи ви рівномірно нанесли крем по всьому тілу. А також зрозуміло, як довго він тримається на шкірі, і коли потрібно оновити нанесення.

Ми провели два дні за містом, у дітей був активний відпочинок в жаркі сонячні дні. Вони постійно бігали на вулиці та купались в басейні.

Першу перевірку крем пройшов водою, формула справді водостійка. Враховуючи те, що донька купалась/виходила з басейну витиралась рушником/ бігала гралась/ знову купалась і так по кругу - крем витримав 3 години!!! Тільки після трьох годин зник білий шар і я ще раз його нанесла. Це чудовий результат!

Від сонця крем також захищає прекрасно, ці два дні шкіра була захищена, на плечах залишився легенький слід від шлейок купальника, практично не помітний. Ніякого почервоніння, сухості не виникало.

Крем Weleda Edelweiss Baby&Kids Sun SPF 50 виконує головну функцію - захисту від сонця, а також для мене важливий фактор для активного відпочинку - має водостійку формулу!

Білявий слід мене не бентежить, особливо в умовах відпочинку. Але якщо для вас це важливо, то звертайте не це увагу)