Pilirina 💛💙

Кокоси для волосся 🥥

Кокоси для волосся 🥥

Якщо врахувати, як я мучу своє волосся🙈 (хоча може ще не найжахливішим методом), то маски з масел їм дуже потрібні. Наношу їх приблизно 1-2 рази на тиждень, а між ними використовую інші звичайні маски не на олійній основі.

Використовую та тестую те, що побачу, улюбленця поки не знайшла.

Ціна на кокосове масло Parachute зустрічається різна, як і обсяг флакона. Мені привезли його у подарунок з ОАЕ, але до цього користувалася таким же з мейку - відмінностей не побачила.

При відкритті флакону, відчуваю приємний аромат кокосу. 🥥

Олія безбарвна у рідкому вигляді, прозора, без жовтого, зеленого чи навіть пшеничного відтінку. А от якщо починає тверднути, то стає білою та густою. Це нормально, адже при температурі нижче 24 градусів олія може трохи застигати і набувати твердої форми. Перед використанням виробник рекомендує опустити флакон не на довго у гарячу воду.

Я просто наношу масло на волосся, починаючи від коріння або з верхівки, закінчуючи кінчиками. Закручую гульку і залишаю на годинку. Іноді додаю ложку якоїсь маски. За бажанням.

Після використання кокосової олії волосся стає живим, блискучим, легко розчісується, навіть якось розгладжужться, зникає ефект кульбаби.

Можу сміливо заявити, що для сухого волосся це просто маст хев. ✌️🔥

Кокоси для волосся 🥥