Кузя Ю-а

Korres СОНЦЕЗАХИСНИЙ СПРЕЙ ДЛЯ ТІЛА ТА ОБЛИЧЧЯ SPF 50

Korres СОНЦЕЗАХИСНИЙ СПРЕЙ ДЛЯ ТІЛА ТА ОБЛИЧЧЯ SPF 50

А раз така тема пішла про сонцезахисні засоби, то розкажу, який в моєї донечки.

Я мала декілька, адже один більш плотний, інший для купань, інший для непрямого сонця. В мене донька з Атопічним дерматитом, тому не дивуйтесь. Але цієї відпустки зупинилась саме на грецькому бренді Korres.

Цей засіб дуже зручний на щодень! Формат спрею - найкращий помічник, коли частенько ловиш малявку на ходу! Аромат ніжного молочного йогурту, від якого донька каже "краса", цей рюкзачок, де можна складати додаткові речі малечі... як мінімум - це ідеально!

У мій комплект входить дитячий сонцезахисний спрей для тіла та обличчя з йогуртом SPF 50 та ПОДАРУНОК - колекційний тканинний рюкзак для малювання - 100% бавовна / підходить для малювання маркерами або крейдою.

М'який сонцезахисний спрей, що швидко вбирається, забезпечує високий захист від сонця. Спеціально розроблено для чутливої ​​дитячої шкіри. Забезпечує тривале активне зволоження та відчуття високого комфорту.

Збагачено: Йогуртом, натуральним джерелом білка з чудовими властивостями, що зволожують.

Пантенол сприяє зміцненню епідермального бар'єру. Кокосова та мигдальна олія: чудові зволожуючі речовини, що зберігають м'яку шкіру.

Інноваційні композиції із сонцезахисними фільтрами нового покоління, розроблені з повагою до шкіри та навколишнього середовища.

Захищає від широкого спектру UVA+UVB-випромінювання.

  • Водостійкий
  • Швидко вбирається
  • Не залишає білих слідів
  • Дерматологічно протестовано
  • Ідеально підходить для чутливої ​​шкіри

Як на мене знахідка. І найцінні-ідеально підходить для атопіків.

Korres СОНЦЕЗАХИСНИЙ СПРЕЙ ДЛЯ ТІЛА ТА ОБЛИЧЧЯ SPF 50