Korres СОНЦ ЕЗАХИСНИЙ СПРЕЙ ДЛЯ ТІЛА ТА ОБЛИЧЧЯ SPF 50
Для моєї донечки 🫶
А раз така тема пішла про сонцезахисні засоби, то розкажу, який в моєї донечки.
Я мала декілька, адже один більш плотний, інший для купань, інший для непрямого сонця. В мене донька з Атопічним дерматитом, тому не дивуйтесь. Але цієї відпустки зупинилась саме на грецькому бренді Korres.
Цей засіб дуже зручний на щодень! Формат спрею - найкращий помічник, коли частенько ловиш малявку на ходу! Аромат ніжного молочного йогурту, від якого донька каже "краса", цей рюкзачок, де можна складати додаткові речі малечі... як мінімум - це ідеально!
У мій комплект входить дитячий сонцезахисний спрей для тіла та обличчя з йогуртом SPF 50 та ПОДАРУНОК - колекційний тканинний рюкзак для малювання - 100% бавовна / підходить для малювання маркерами або крейдою.
М'який сонцезахисний спрей, що швидко вбирається, забезпечує високий захист від сонця. Спеціально розроблено для чутливої дитячої шкіри. Забезпечує тривале активне зволоження та відчуття високого комфорту.
Збагачено: Йогуртом, натуральним джерелом білка з чудовими властивостями, що зволожують.
Пантенол сприяє зміцненню епідермального бар'єру. Кокосова та мигдальна олія: чудові зволожуючі речовини, що зберігають м'яку шкіру.
Інноваційні композиції із сонцезахисними фільтрами нового покоління, розроблені з повагою до шкіри та навколишнього середовища.
Захищає від широкого спектру UVA+UVB-випромінювання.
- Водостійкий
- Швидко вбирається
- Не залишає білих слідів
- Дерматологічно протестовано
- Ідеально підходить для чутливої шкіри
Як на мене знахідка. І найцінні-ідеально підходить для атопіків.
Коментарі (0)