Кузя Ю-а

ViSTUDIO Perfect Complexion Improver & HD Concealer

ViSTUDIO Perfect Complexion Improver & HD Concealer

Інноваційний кремчик з консилером у кришечці тюбіку. Більше, навіть дзеркальце є! А який гарний фініш та ефект! Оглянемо?

Perfect Complexion Improver & HD Concealer від італійського виробника професійної косметики Vistudio - це вишуканий тюбик оригінально оснащений практичним мініатюрним дзеркальцем.

Засіб має надзвичайно легку нежирну консистенцію, завдяки якій наносити його - одне задоволення!

В мене колір Biege, що ідеально прилаштувався під колір моєї шкіри! Загалом, колір вийшов, ніби я справжня італійка 🥹 Легкий, сяяючий підтон.

ViSTUDIO Perfect Complexion Improver & HD Concealer
ViSTUDIO Perfect Complexion Improver & HD Concealer

За допомогою тональної основи можна замаскувати незначні нерівності та надати здорового сяяння!

Тональний не скочується, не підсвічує недоліки, не сушить а чудово зволожує шкіру обличчя. Добре тримається протягом дня!

Засіб тональний наношу спеціальним пензликом для тонального від Vistudio, що ідеально наносить, гарно розтушовує та вбиває засіб, без черезмірного поглинання на пензлик, адже він з синтетичного ворсу. Пензлик надзвичайно мягкий та приємний до шкіри обличчя.

Консилер наношу пальчиком та тушую спонжиком вологим. Він також ідеально ліг та ідеально інтегрувався.

Номер мого пензлика - 142.

Свіже доглянуте обличчя та вирівняні недоліки навколо очей.

Це помітно, це красиво, це доглянуто!

Щоразу, коли я щось беру від Vistudio я безапеляційно впевнююсь, що бренд дійсно професійний, якісний та по кольоротипу - абсолютно мій. От коли все ідеально під мене!

І все таки додам, що пензлик для тону від виробника Vistudio, виготовлений із синтетичних волокон. І пензлик - це найкращий інструмент для нанесення рідких і щільних тональних баз і коректорів із жирною текстурою.

Застосовуючи такий пензель, ви зможете рівномірно наносити косметику та розподіляти її по поверхні шкіри.