Real Techniques - пензлі для мейку, які стали класикою
Ще будучи студенткою і дивлячись перших б’юті блогерів поклала око на цей набір пензликів. Звичайно в ті часи знайти їх в Україні було майже неможливо, та й ціна як для студентів кусалась, але думка про них не покидала мою голівоньку. Яких тільки пензликів за цей час в мене було (АліЕкспрес наше все), але все одно хотілося саме Real Techniques. І ось через роки цих нав’язливих думок вони в мене – і це ВАУ!
На що хочеться одразу звернути увагу, так це на їх вид – лаконічні, металеві ручки, дуже приємно тримати в руці. Ворс набитий щільно, м’якенький.
Тушують вони просто супер, тональний не полосить, великий пензлик дуууже класно тушує сухі текстури, спочатку здалось що скульптор не набрався на пензлик, але коли провела по шкірі то продукт добре передався і не був плямами як це буває з більш дешевими інструментами. З меншими пензлями історія та ж сама – добре передають продукт і тушують без плям.
Тому зі свого досвіду можу впевнено рекомендувати цей набір! Так, можливо ціна кусається (хоча на ринку косметики в порівнянні вони доволі бюджетні та якісні) але кожен пензлик окремо коштує набагато дорожче, та все ж краще взяти цей набір, який прослужить вам при належному використанні та догляді не один рік, ніж постійно міняти пензлі з китайського ринку, які в роботі значно гірше себе показують та витратити ті ж самі кошти.
Коментарі (0)