ДАРÍЯ КÓВАЧ

LIPPER. ВІД LIPSS

LIPPER. ВІД LIPSS

Привіт, красунечки 🕊️

Ви вже чули про lipper? Зараз розповім 🤍

Lipper-це доглядовий засіб, який має інноваційну формулу, з миттєвим ефектом

Адже:

  • З ним довготривале зволоження та мʼякість
  • До складу засобу входить комплекс із міметичним пептидом, який сприяє збільшенню об’єму губ, роблячи їх більш пухкими та «наповненими» на постійній основі, а також антиоксидантний вітамін Е та екстракт портулаку
  • Обʼєм поступово збільшується і не зникає, як наприклад у продуктах з ментолом
  • Є 2 варіанти, ви можете обирати. Є серія з ароматом та без кольору, вони прозорі але у них такий смачний аромат (mandarin, salted caramel)
  • Другий варіант-це без аромату але з кольором. (Rose-рожевий, clear-прозорий, latte-бежевий, coffee-коричневий)
  • Ну і звичайно, губи мають неймовірний вигляд. Таке красиве вологе сяйво, прицьому без відчуття липкості. На кожен день-це ідеальний варіант

А тепер про кожен окремо, адже я маю обидва варіанти

Ніжно рожевий колір, який підійде абсолютно всім

СКЛАД:

Hydrogenated Polyisobutene-це синтетична рідина, яка використовується для заміни мінеральних і силіконових масел у рецептурах. Діє як гідроізоляційний і пом'якшувальний засіб. Пом’якшувальний засіб допомагає підтримувати природний бар’єр шкіри, запобігає втраті вологи та покращує текстуру засобу для догляду за шкірою.

Octyldodecanol-жирний спирт, похідне додецилового спирту. Масляниста рідина. Чи не розчиняється у воді. Емолент, розчинник, компонент ароматів. Використовується як масляний компонент в емульсійних системах, губної помади.

Caprylic/Capric Triglyceride-Пом'якшують шкіру, не залишаючи важкого жирного відчуття, покращують сенсорні характеристики, розтікання продукту. Мають гарну зволожуючу здатність, запобігаючи трансепідермальної втрати води випаровування води зі шкіри. Усувають неприємне відчуття стягнутості та сухості шкіри. Заповнюють нестачу ліпідів у міжклітинному цементі, насичують шкіру жировими компонентами

Hydrogenated Rapeseed Oil-Це похідне ріпакової олії стабілізує та збільшує в'язкість емульсій. Має зволожуючу та поживну дію. Його отримують з ріпакового насіння.

Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2-синтетичний інгредієнт, який використовується в продуктах по догляду за шкірою, покращує текстуру та має пом’якшувальні властивості. Густий, пастоподібний пом’якшувальний ефір, який рекламується як альтернатива ланоліну рослинного походження.

Hydrogenated Olive Oil Cetyl Esters- це складна суміш ефірів, утворена реакцією децилового спирту та гідрогенізованої оливкової олії. Комплексна суміш ефірів оливкової олії рослинного походження. Цей інгредієнт діє як стабілізатор емульсії та засіб для кондиціонування волосся та шкіри. Це значно полегшує нанесення косметичного продукту і в той же час надає шкірі виняткову м'якість, м'якість і тонкий шовковистий дотик під час нанесення.

Myristyl Lactate-прозора рідина, ефір миристилового спирту та молочної кислоти. Емолент, використовується як пом'якшувальний компонент

Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate-Пом’якшувальна суміш жирних кислот, яка часто використовується в косметиці для покращення покриття, водостійкості та тривалості носіння. Діізостеарил полігліцерил-3 димер ділінолеат також функціонує як емульгатор.

Dipalmitoyl hydroxyproline-Завдяки тому, що він маслорозчинний, він покращує проникнення в шкіру та губи, де він працює, надаючи сигнал шкірі з найвищих шарів, щоб відновити її підтримуючі елементи, що призводить до зменшення видимих ліній і зморшок. По суті, гідроксипролін вважається сигнальним пептидом.

Sunflower seed Oil-Має хороші зволожуючі, регенеруючі, пластифікуючі властивості. П.м., збагачене олеїновою кислотою, представляє особливий інтерес для косметики, оскільки стійкіше до окислення.

Tocopherol-вбудовується в ліпідну ділянку рогового шару і діє як енхансер, змінюючи ефективну проникність мембран. Окислюється він досить повільно, що дозволяє використовувати токоферол у багатьох косметичних засобах, причому найбільш популярна форма - ацетат вітаміну Е. В даний час вітамін Е широко використовується у складі засобів догляду за шкірою як антиоксидант, зволожуючий і пом'якшувальний агент і також для стабілізації інших компонентів проти окиснення.

Ascorbyl Tetraisopalmitate-Легко проникає і крізь роговий шар, і через клітинні мембрани діє як антиоксидант. Не має дратівливих властивостей при нейтральному рН, тому ідеальний для нашкірного застосування.

Cetearyl Ethylhexanoate-емолент з гарною розподільністю, залишає слабке відчуття жирності, покращує консистенцію продукту. Зменшує сухість шкіри та покращує її зовнішній вигляд. Надає водовідштовхувальні характеристики косметичним засобам, покращує розтікання продукту.

Sorbitan Isostearate-емульгатор, виготовлений шляхом поєднання частин ізостеаринової кислоти жирної кислоти з цукровим інгредієнтом сорбітолом

Portulaca Pilosa Extract-потужна рослина-антиоксидант, яка багата на корисні для шкіри сполуки, зокрема кверцетин, хлорогенову кислоту та рутин. Усе це допомагає захистити шкіру від агресорів навколишнього середовища, нейтралізуючи шкідливі вільні радикали та покращуючи природний захист шкіри. Цей рослинний екстракт також є хорошим джерелом зволожуючих полісахаридів, таких як рамноза та ксилоза, які допомагають підтримувати баланс вологи у верхніх шарах шкіри.

Sucrose Cocoate-емульгатор, який використовується в косметичних композиціях для пом’якшення та зволоження шкіри, містить суміш ефірів сахарози та кокосових жирних кислот у водному розчині етанолу.

Palmitoyl Tripeptide-38-це синтетичний пептид, що складається з трьох амінокислот. Це комбінація пептидного ланцюга з трьома амінокислотами, а саме лізином, діоксиметіонією та лізилом, приєднаними до пальмітинової кислоти.

Glycosphingolipids-Кераміди рослинного походження (до яких належать глікосфінголіпіди), які містяться в наших нічних кремах, мають захисні та реліпідні властивості. Вони складають ліпідний бар'єр, який захищає шкіру від зневоднення та зовнішніх загроз

Glycolipids-продукти взаємодії ліпідів та глюкозаміну. Розчиняються у воді, добре адсорбуються шкірою, мають високу гігроскопічність, завдяки чому є ефективними вологоутримуючими компонентами в косметичних кремах. Надають регенеруючу дію на суху та в'яне шкіру, а також нормалізують функції сальних залоз.

Упакування

Кожен блиск в окремій картонній коробочці, в колір тюбику.

На упакуванні є склад та інша інформація

Сам тюбик з надійного міцного пластику, який має дорогий вигляд

Мінімалізм, стиль і водночас вся потрібна інформація вказана

Аплікатор і туба-це одне ціле, дуже зручний формат

Сам аплікатор зручної форми, та ним легко нанести засіб

Консистенція

Доволі густа, на губах відчувається не лише зволоження, а і сам продукт. Lipper навіть після кількох годин нікуди не зникає, не всмоктується, а гарно лежить на губах

Аромат

У цьому варіанті аромат абсолютно відсутній, навіть косметичний я не дуже відчуваю

А про враження, поговоримо в самому кінці

Lipper, який хочеться зʼїсти адже аромат солоної карамелі просто шалений

А от на губах він прозорий

СКЛАД:

(Повний розбір я вже зробила вище, склад такий же)

Hydrogenated Polyisobutene, Octyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Rapeseed Oil, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Hydrogenated Olive Oil Cetyl Esters, Myristyl Lactate, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Dipalmitoyl hydroxyproline, Sunflower seed Oil, Tocopherol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Cetearyl Ethylhexanoate, Sorbitan Isostearate, Portulaca Pilosa Extract, Sucrose Cocoate, Palmitoyl Tripeptide-38, Glycosphingolipids, Glycolipids,Parfume

Упакування

Все так само, але помітила невелику різницю. Аплікатор повернутий на фронт, а в rose він з іншого боку

Тобто Rose ви наносите обличчям до світу, а Salted Caramel обличчям до себе

Та це взагалі не суттєво, просто помітила таку відмінність

Консистенція

За консистенцією вони однакові, густі, щоб наситити губи максимально

Сам засіб прозорий і кольору не має

Аромат

Шалений, просто неможливо встояти

Аромат солоної карамелі

Отже, який вигляд на губах? Мої враження?

Вигляд ви бачите самі на фото

Особисто я саме такої консистенції ніколи не мала, для мене це справді інноваційна новинка і абсолютно не схожа ні на що

Дуже комфортно і красиво

Губи насичуються, візуально дуже красиві стають, зволожені

Тому lipper має бути у вашій косметичці 100%

Щира рекомендація

Який вам сподобався більше? І який ви б хотіли собі з усієї колекції?

Я б ще спробувала coffee ☕️

Обіймаю 🤍