Ксенія 💫

Легкий, комфортний, невагомий... але

Легкий, комфортний, невагомий... але

Мої вітання красуні ☺️!

Цей подарунок від Мейкап та Лореаль я отримала на тестування, але довго вагалася з використанням. Бо декілька моїх спроб раніше з доглядовою косметикою за обличчям від цього бренду ні до чого гарного не приводили і була алергія. Причому, купувала я як у нас, так і за кордоном продукти.

І ось я залишила поки весь догляд, щоб ще раз спробувати..

Вся лінійка с вітаміном С. Люблю, використовую у житті. Тому, я наважилася і тестувала.

Почну з флюїду Revitalift Clinical SPF50+ Anti-UV Fluid. Сонцезахисту багато не буває у моєму випадку, я наношу скрізь, не лише обличчя, бо відкриті ділянки тіла - шия, руки для мене не менш важливіші.

Отже продукт має стандартних 50 мл.

По консистенції ріденький, схожий на лосьон або ж молочко ;перед використанням слід гарно взбовтати. Обсолютно білого кольору.

Малесенький зручний носик, що не дає змоги вилитися занадто багато.

Сама туба також зручна : я люблю такі які можна поставити як звичайно, так і перевернути. Плюс анатомічно зручно тримати в руках. Ну і дизайн також не можу оминути - краса 😍. Білий взагалі мій улюблений колір.

На шкірі дуже комфортно розподіляється, я наношу досить багато. Ну як багато, ті славнозвісні 2 пальці. Для мене це норма в будь-якому спф.

Не дивлячись на рідку текстуру, спф використовується досить економно.

Що обіцяє виробник відносно цього продукту :

🌞вітамін С запобігає окислювальному стресу, спричиненому інфрачервоним випромінюванням;

🌞має стійку до вологи формулу;

🌞вирівнює тон обличчя;

🌞ефективність підтверджена споживчими тестуваннями;

🌞вітамін Е надає антиоксидантного ефекту;

🌞гіалуронова кислота та гліцерин підтримують шкірний покрив зволоженими;

🌞має надлегку консистенцію для швидкого всотування.

Флюїд виявився ну дуже комфортним, я його почала використовувати навесні, припинила і продовжила влітку, щоб побачити як відчуває себе шкіра при різній температурі, а особливо в спеку.

Навесні - це total комфорт. Лягає ідеально, легкий, не скочується, не конфліктний. Липкість присутня перші 2-3хвилинки, потім зникає. І згодом дуже приємно торкатися обличчя. А це цінно!

Моя шкіра нормальна, вікова і сприйняла його дуже гарно, але саме навесні я закривала ще легким лосьйоном і додатково перед наносила сироватку. Шкіра вимагала.

А от влітку - це було справжнє диво!

Так, я була здивована, бо це напевне один з тих продуктів сонцезахисту, який залишає мінімальний блиск на шкірі на фініші. Влітку моя шкіра як раз більше комбінована стає.

Я не скажу, що засіб гарно зволожує завдяки наявності гіалуроновій кислоті, бо також присутній і спирт. На мені посередньо, злегка. Вже після півгодинки, хвилин 40 цього зволоження стає ще менше по відчуттям.

Тому, можу запропонувати цей спф якраз спробувати саме власницям комбінованого та жирного типу. Мені здається це буде ідеально 👌

Використавши весь формат, я залишиламя задоволена. Слава богу, нічого не посипало та не виникло набряків ніякіх.

😬Але один негативний нюанс я все ж хочу зауважити - це аромат. В усіх продуктах цієї лінійки жахлива віддушка, як для мене. Причому її чути не відразу, а вона проявляється саме. У сироватці вона на мій ніс відчутна якнайбільше і це муки для мене.

Про гель з цієї серії можна ознайомитися за посиланням https://club.makeup.com.ua/post/43194/

Дякую за увагу. Сподіваюсь була корисною!

З повагою, Ксенія ✨