Трискіба Яна

Моя колекція блисків, тінтів, олійок

Моя колекція блисків, тінтів, олійок

Всім привіт 🌸

Назбиралися тут у мене всякої всячини, у формі вказаній у заголовку, оглянемо що у мене є, це крім олівчиків і матових, кремових помад, в мене їх стільки ж, але їх показати, місяць треба писати пост. Тому почнемо з найлегшого😄

Почнемо з

❤️Eveline Cosmetics і два їх блиски, верхній свочт cooling kisses 05 тон, мій улюблений на літо, охолоджує, стійкий, не ядрьонний як деякі інші, комфортний, приємний запах, колір рожевий, можу наносити і без олівця, пігментований, в міру липкий, такі на літо люблю.

❤️Нижній свотч Diomond glow lip 08 тон, уже з блискітками напів прозорий із рожевим підтоном, гарно сяє на губах, в міру липкий, але має тенденцію гірчити в роті, з коричневим олівчиком по контуру це красиво.

Моя колекція блисків, тінтів, олійок
Моя колекція блисків, тінтів, олійок
Моя колекція блисків, тінтів, олійок
Моя колекція блисків, тінтів, олійок

Свотчі зверху вниз

🌸 олійка Ln pro glow s care 102 peach lemonade, стильний флокон і аплікатор, гарне зволоження, приємна на губах, гарний запах, більш густіша ніж інші її братики, не даремно вона улюблена багатьох.

Інші два

🌸 Ln pro creamy lip gloss 101 pearl(нижній свотч) і 102 aura (середній свотч) тони, більш рідкіші як олійка, але майже однакові по дії на губах, з приємним запахом, на літо в сумочку мої улюблені, кудись в поїздку, і я не переживаю за сухі губи

Так це Colour intense Gloss Fetish 01(з бірюзовими блискітками) і 05(помаранчевими блискітками). Доволі ріденькі, приємні на губах, на теплу пору в самий раз, в міру стійкі, не гірчать в роті, упаковка у формі сердечко, дуже достойний продукт.❤️

Перше це

🌸 з колекції Harley Quinn jelly lipstick 03 bad mauve 1.5 грам продукту, на мейкап його поки немає, ціна приблизно 130 грн, це формат клікаючого олівця, подобаєть і дизайн і форма, запах, на губах рожевенький блискучий бальзам, не вязкий, легкий, стійкість як звичайно, з коричневим олівцем, дуже заходить, в цю пору.

🌸Наступний свотч Essence space glow уже він у багатьох моїх макіяжах, комфортний помада бальзам, тінтуючий губи, в міру стійкий. Все в ньому чудово.

🌸Наступний свотч бальзам Essence Heart Core з полуницю, приємний запах, легкий колір червоного, приємні губи після, що ще потрібно, наніс хоч на осліп і на бігу, для візуальної доглянутості губ.

Свотчі зверху вниз,

❤️ Rimmel Oh my Gloss 150 тон симпатичний, глянцевий, напитуючий, стійкий, в роті не гірчит, він є тим що мені заходить саме в зимовий період, коли губи сухі завжди, в ньому є доглядові компоненти, і тому фаворит, перевірений роками багатьма.

Наступний нижче свотч

❤️ Topface volumizing lip booster 002 hot chili по відчуттям він ментоловий і запах і смак, холодить губи, але не критично, потім проходить, це те що є комфортним, не такі як далі, стійкий, але і вязкий, якщо нанести багато може давати білу лінію, але в цілому гарно скляно виглядає, з олівцем супер.

Почнемо по свотчах зверху вниз

💄Fenty Beaty glow bomb тон fussy, гарний колір, ефект скляний на губах, густий блиск, якщо вітряна погода і хоч якась волосина попаде на нього, все буде у блиску, просто все обличчя, + гірчить у роті, ну не за таке ми платимо, стільки грошей, дуже переоціненний продукт.

💄Colour intense pastel Gloss 08 тон, на губах дуже гарний колір і все, така ж вязка історія як з попереднім, якщо носити довго то потім стерти його не реально, ні від губ ні від будь чого іншого, можливо комусь, ця вязка історія і сподобається.

💄І пекуча історія від Maybelline NY 004, 001 тони я не можу оцінити всю його красу, через той адський вогонь в роті, на губах, я думала, може якщо почекати він пройде, ні... пошивиливши губами, це знову адськи відчуваєш, з новою силою.. ну а комусь таке подобаєть, не мені, добре, що я хоч, це не купувала..) До речі, я як медик, цікавлюсь всілякими фактами з точки зору здоров'я, тому дерматологи не рекомендують, такі засоби наносити які травмують і подразнюють наші слизові оболонки, на постійній основі, це може призвести до тяжких наслідків таких як рак, але кожен сам вирішує, що йому краще для себе.

І тут у мене представлені

❤️Lamel all in one lip tinted 401 peach приємна, тінтуюча олійка, робить ефект скла на губах, в міру стійка, не даремно фаворит багатьох.

❤️Lcf lip oil juicy Grapefruit рідка тінтуюча олійка, не липка, приємний аромат, гарний колір, середня стійкість, може вилитись з флакончика така рідка, а так все в ній чудово, на цю пору.

❤️Holika Holika jelly tint holi pop тон 03, можливо застаріла формула тінту, але дуже пігментований, стійкий. Солодкий аромат, і смак як у таких продуктах, зазвичай, і може підкреслити шелушинки і кірочки на губах

Ось така моя колекція, із цих засобів.

Дякую за увагу, мирного тихого дня нам всім 🌸

Трискіба Яна
22
Підписники
0