Анастасія Шторм

Мої Топ-3 SPF кремів для жирної шкіри

Мої Топ-3 SPF кремів для жирної шкіри

Невеликий опис моєї шкіри, щоб ви могли зрозуміти, чи підійдуть ці засоби вам. У мене комбінована, схильна до жирності шкіра. Сухих ділянок у мене взагалі немає, переважно жирні та нормальні зони, взимку буває зневоднена, але не критично. Вона відносно нечутлива, дуже рідко виникають якісь подразнення і зазвичай у зоні навколо очей. Також шкіра схильна до утворення закритих і відкритих комедонів. Сильний блиск від засобів для обличчя не люблю, віддаю перевагу матовому або злегка сатиновому фінішу. Всі SPF-креми припудрюю. У темі сонцезахисних кремів давно, знаю всю теорію, багато чого пробувала.

А тепер перейдемо до найцікавішого.

Крем на нових хімічних фільтрах, не потребує оновлення в межах міста. Почала ним користуватися весною і закохалася. Має легку текстуру, яка швидко вбирається. Якщо нанести занадто багато, можливий легкий білий слід, який зникає через кілька хвилин. Після вбирання залишає природний трохи сяючий фініш, ніякого жирного млинця з ним не буде. Добре зволожує, під нього наношу лише тонер або дуже легку сироватку. Оскільки крем все-таки зволожуючий, люблю використовувати його восени та весною, у найспекотніші дні може бути занадто зволожуючим. Шкіру навколо очей не пече, дуже комфортний. Без запаху.

Якщо порівняти його з SPF від Beauty of Joseon, то Round Lab більш легкий та менш сяючий. (На Beauty of Joseon SPF є огляд в моєму профілі).

Крем на нових хімічних фільтрах, не потребує оновлення в межах міста. Придбала спочатку мініатюру, а потім докупила ще 2 повнорозмірних (тримайте мене семеро). Має текстуру легкої сироватки. Якщо ви пробували SPF від Dr.Ceuracle Hyal Reyouth, то текстура у Tocobo ще легша і не залишає такого сильного блиску, як Dr.Ceuracle. SPF від Tocobo не залишає жодних білих слідів. Фініш у нього ще менш сяючий, ніж у Round Lab. Мені здається, з сонцезахисних кремів на хімічних фільтрах цей найкраще підходить для жирної шкіри, а перепробувала я їх, повторюсь, чимало. Іноді від нього трохи може пекти повіки, але не сильно і таке буває не завжди, тож можливо для дуже чутливої шкіри не підійде, або варіант не використовувати його у зоні навколо очей. Зволожує в міру, прекрасно підійде на літо. Має достатньо яскравий квітковий аромат, наче зайшов в крамницю квітів)

Не знаю, чому про нього ніхто не говорить. Можливо, тому що його важко знайти? Або тому, що виробник мало вкладався у маркетинг. Навіть не знаю) Якщо знаходжу також купляю одразу декілька. Користуюсь ним вже років 5. Він єдиний тут на фізичних фільтрах. І він єдиний, хто робить шкіру матовою та оксамитовою. Оскільки крем на фізичних фільтрах, може трохи вибілювати. Але для мене це не проблема, у мене досить світла шкіра і виходить такий tone-up ефект, шкіра більш вирівняна. З ним не згорала навіть проводячи весь день під відкритим сонцем і не оновлюючи (не робіть так). Це мій улюбленець на найспекотніші дні. А там, де я живу, влітку +39 у тіні – це стандартна температура. Під нього наношу яку-небудь кремову сироватку або зволожуючий гель. Оскільки крем матує і не дає ніякого зволоження, краще нанести його на щось зволожуюче, просто тонера може бути мало. Але думаю, такий ефект сподобається тим, у кого дуже жирна шкіра. Також підійде для чутливої шкіри.

Дякую, що прочитали цей текст. Поділіться вашими улюбленими сонцезахисними кремами, які підійшли б для жирної шкіри.