Olha🍒

Моя колекція кольорових тушей | Essence, GlamBee, Colour Intense

Моя колекція кольорових тушей | Essence, GlamBee, Colour Intense

для чесного відгуку я не використовувала базу під туш, не підкручувала вії, і щоб бачити ефект самого продукту без сторонної допомоги, натискай "дізнатись більше"!

розпочнемо огляд саме з неї. була придбана в Німеччині, де я і хотіла познайомитися з їхнім брендом Essence. і так само шукала термо-туш в коричневому відтінку, бо на той момент неймовірні туші від Глембі вже не випускали( на одному з сайтів побачила, що саме ця підходить під мій запит.

З плюсів, це щіточка моє улюбленої форми і те, що туш не осипається. я не можу підтвердити, що вона термо, бо теплою водою то змивається, але без так званих "чулочків"... ну і на огляді я хотіла показати, що лягає вона трохи дивно, але як спеціально в цей раз лягла на вії прям чудово :) розпушила їх та підкрутила. зазвичай я наношу один шар, бо люблю натуральний ефект, але багато хто нашаровує, тому показую і такий результат.

колір приємний, темно-шоколадний.

ставлю 4/5

ох, яка ж я була щасливою, коли побачила, що ці туші повернули! бо я встигла купити тільки синю (покажу наступною), а коли зацінила її, то їх зняли з виробництва. тепер для мене урок на все життя: коли щось сподобалось - купляй про запас (це вже потихеньку старість підходить).

оце вже справжня термо-туш! треба намочити теплою водою та подушечками пальців "зняти" з вій продукт. обожнюю цей варіант, бо ненавиджу терти очі та змивати макіяж в 10 етапів, а тут все легко та безпечно.

бачу тільки плюси: гарно наноситься, створює трошки ефект мокрих вій, як я люблю, колір дуже натуральний, тримається цілий день, тримає завиток, зручна м'яка щіточка, цікаве упакування, здається це практичніше, ніж "тюбики".

5/5

ця туш стала моєю першою серед термо і кольорових. і так як вона з першої партії та відмінність з коричневою все ж таки є.

перше, що мені кинулось в око, це трохи різні упаковки: в новій партії щіточка з ручкою довша, хоча загальний розмір не змінився. схоже це було зроблено для того, щоб зменшити об'єм туші.

як ви бачите, з першого шару майже нічого не видно, тільки ледь помітна синя тінь (повторюсь, ніякі підложки я не використовувала), але з другого разу туш вже дарує завиток та неймовірно гарний синній відтінок! я б назвала його хамелеон, бо при поганому освітленні вії виглядають темними, а при яскравому світлі вони прям горять синім! але все ж таки люблю її наносити на базу від Евелін (бо туш має трохи рідку консистенцію), що не скажу про коричневу - вона ідеальна без сторонньої допомоги.

цей відтінок може гарно пасувати з чорною/синьою стрілкою чи нанести тільки на верхні/нижні вії, поєднуючи зі звичайною тушшю. загалом, це не зайвий інструмент в вашій косметичці для цікавого образу! (тільки обережно - зайвий шар і ви продавчиня з ковбасної крамниці 🫣)

5/5

ну і остання на сьогодні, але не на все життя - червона туш!

щось новеньке для мене, але так її хотіла для вогняних мейків, коли хочеться додати гостроти!

не описувала цей пункт в попередніх продуктах, але тут повинна сказати: має не дуже приємний запах, чи гуаші, чи чогось брудного. коротше кажучи, сильно не нюхайте.

наноситься добре, насичено! стійка, не термо.

4/5

(макіяж з цією тушшю можна подивитись тут: https://club.makeup.com.ua/looks/42334/)

як загального висновку дати не можу, вони всі гарні по своєму. в мене не було необхідності купляти кожен колір, бо не всі гарно пасують під світлі очі.

але єдине, що можу сказати - виділяйтесь та будьте яскравими, піднімайте собі настрій 💖

дякую за увагу :)

26 червня, 2024
Olha🍒
26 червня, 2024