Ta_nyaaaaaaa

Максимальний захист для обличчя та тіла | Ідеальна пара на літо

Завдяки цим засобам я на хвилююся про захист від сонця та проблеми зі шкірою, які воно може спровокувати ☀️ Комфортні текстури, гарний фініш і дійсно надійність. Розповідаю про ці сонцезахисти нижче. Важливо захищати не лише обличчя, а й тіло, тому у мене їх два.

✅ найвищий ступінь захисту

✅ нові стабільні хімічні фільтри (не потребує поновлення в умовах міста до 8 год)

✅ НЕкомедогенний склад

✅ зручне пакування

✅ приємна ціна

Флакон з кремом має об‘єм 30 мл і зручний дозатор - помпа. Одного натиску вистача для нанесення санскріну на обличчя, шию і вуха.

Крем має густу, щільну і трішки жирненьку текстуру. Білого кольору з легким жовтим відтінком.

Аромат ледь відчутний, щось квітково-косметичне.

На шкірі не відчувається, але поглинається і всідається близько 10-15 хв через свою щільність.

Надає потужний сяючий фініш, який з часом уже не такий яскравий.

Від сонця захищає навідмінно - з ним я жодного разу не згоріла, не помічала також і плям.

Для мого нормального типу шкіри він заходить на ура (а наношу я чимало, не шкодую для гарного захисту), але для жирної може бути трошки заважким.

На ньому не скочується декоративна косметика, а також він не конфліктує з іншими доглядовими засобами.

Весь час додатково зволожує шкіру.

Висипань на моїй проблемній шкірі також не викликав.

Ставлю йому 9/10.

Один бал знімаю за таку щільну текстуру, які інколи складно розподілити до повного поглинання. Це я роблю висновки з огляду на інші санскріни з таким же фактором захисту, які у мене були.

✅ найвищий ступінь захисту

✅ комфортна текстура

✅ хороший об‘єм

Пакування лосьйону відрізняється від крему для обличчя, лосьйон міститься у довгому пластиковому флаконі об‘ємом 100 мл.

Дозатор також у форматі помпи, що дуже зручно.

Текстура однорідного крему, ледь помітного жовтого відтінку. Спочатку здається трохи щільним, але гарно розподіляється. Проте дл повного поглинання, як і санскріну для обличчя, йому потрібно хвилин 10.

Тоді сяйво шкіри стає більш помірним, а лосьйон не відчувається жирнуватим.

Аромат легкий квітковий, на тілі майже не відчуваю.

В умовах міста сонцезахисний лосьйон для тіла не поновлюю, захисту вистачає. Однак на відпочинку поновлюю кожні 2-4 години або після води.

За цей час шкіра не згорає, не пече, немає жодного дискомфорту.

Із своєю основною функцією лосьйон справляється на всі 100!

Моя оцінка: 10/10 🔥

Особливо хочу відмітити комфортний об‘єм і гарний строк придатності (12 місяців). Більше не боюся не встигнути використати гарний продукт.