Максимальний захист для обличчя та тіла | Ідеальна пара на літо
Сонцезахисний крем для обличчя SPF50 та Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF50 ☀️
Завдяки цим засобам я на хвилююся про захист від сонця та проблеми зі шкірою, які воно може спровокувати ☀️ Комфортні текстури, гарний фі ніш і дійсно надійність. Розповідаю про ці сонцезахисти нижче. Важливо захищати не лише обличчя, а й тіло, тому у мене їх два.
Сонцезахисний крем для обличчя SPF50
✅ найвищий ступінь захисту
✅ нові стабільні хімічні фільтри (не потребує поновлення в умовах міста до 8 год)
✅ НЕкомедогенний склад
✅ зручне пакування
✅ приємна ціна
Флакон з кремом має об‘єм 30 мл і зручний дозатор - помпа. Одного натиску вистача для нанесення санскріну на обличчя, шию і вуха.
Крем має густу, щільну і трішки жирненьку текстуру. Білого кольору з легким жовтим відтінком.
Аромат ледь відчутний, щось квітково-косметичне.
На шкірі не відчувається, але поглинається і всідається близько 10-15 хв через свою щільність.
Надає потужний сяючий фініш, який з часом уже не такий яскравий.
Від сонця захищає навідмінно - з ним я жодного разу не згоріла, не помічала також і плям.
Для мого нормального типу шкіри він заходить на ура (а наношу я чимало, не шкодую для гарного захисту), але для жирної може бути трошки заважким.
На ньому не скочується декоративна косметика, а також він не конфліктує з іншими доглядовими засобами.
Весь час додатково зволожує шкіру.
Висипань на моїй проблемній шкірі також не викликав.
Ставлю йому 9/10.
Один бал знімаю за таку щільну текстуру, які інколи складно розподілити до повного поглинання. Це я роблю висновки з огляду на інші санскріни з таким же фактором захисту, які у мене були.
Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF50
✅ найвищий ступінь захисту
✅ комфортна текстура
✅ хороший об‘єм
Пакування лосьйону відрізняється від крему для обличчя, лосьйон міститься у довгому пластиковому флаконі об‘ємом 100 мл.
Дозатор також у форматі помпи, що дуже зручно.
Текстура однорідного крему, ледь помітного жовтого відтінку. Спочатку здається трохи щільним, але гарно розподіляється. Проте дл повного поглинання, як і санскріну для обличчя, йому потрібно хвилин 10.
Тоді сяйво шкіри стає більш помірним, а лосьйон не відчувається жирнуватим.
Аромат легкий квітковий, на тілі майже не відчуваю.
В умовах міста сонцезахисний лосьйон для тіла не поновлюю, захисту вистачає. Однак на відпочинку поновлюю кожні 2-4 години або після води.
За цей час шкіра не згорає, не пече, немає жодного дискомфорту.
Із своєю основною функцією лосьйон справляється на всі 100!
Моя оцінка: 10/10 🔥
Особливо хочу відмітити комфортний об‘єм і гарний строк придатності (12 місяців). Більше не боюся не встигнути використати гарний продукт.
Коментарі (0)