Неймовірний шиммер від Top Beauty
твій помічник на літо
Я обожнюю блискітки на літо .
Минулого року придбала кокосову олію для засмаги із золотим шиммером від Top Beauty .
Засіб представлений в об'ємі : 100 та 200мл
Вартість : 140 - 250грн.
Має зручну, прозору бутилочку із дозатором для розпилення.
Кокосова олія із шиммером та бронзатором + SPF 15 забезпечує рівномірну засмагу та захищає шкіру від шкідливого впливу ультрафіолетового випромінювання, також чудово зволожує .
Текстура та аромат
Текстура досить рідка із маленькими , золотими блискітками .
Але при температурі нижче 24 градусів - олійка твердне(це ознака її натуральності).
Тому якщо так сталось - потрібно зачекати 10-15хв поклавши засіб на сонце і вона знову стане рідкої форми.
Дуже приємний аромат кокосу, не навязливий , а навпаки комфортний - саме такий , як я люблю.
Враження
З плюсів:
- має дужеее красивий ефект мерехтіння
- гарно зволожує шкіру
- надає приємний аромат для тіла
- має УФ-фільтр 15 (але якщо шкіра дуже світла, або сонце занадто інтенсивне - краще доповнювати її спеціальними засобами з вищим рівнем SPF-захисту)
- засмага із олійкою лягає рівномірно , та красиво ( в цьому році ще особливо не була на пляжі, але обов'язково зроблю "до", та "після", щоб доповнити відгук)
- засіб можна використовувати і на пляжі, і додатково просто зволожувати тіло в звичайні дні.
З мінусів:
це те, що вона твердне і потрібно зачекати поки консистенція стане рідкою, щоб можна було розпилити ( але я ж розумію чому так, адже це показник натуральності, тому це не суттєво)
Top Beauty Coconut Oil Shimmer - стала для мене незамінним помічником в літній період . Щиро рекомендую!
Коментарі (0)