Той, кому не зраджують
Любов з одним але...
Серію доглядової косметики від шведського бренду Вarnangen я відкрила для себе декілька років тому.
Переробувала багато чого, і гель для душу, і крем для тіла та рук. Задоволена всім на 100%.
Ці засоби натуральні. Містять багато рослинних компонентів та відомий колд крем, який вже давно використовували в Європі для живлення та зволоження шкіри.
До складу цього лосьйону входять: алантоїн, бджолиний віск, вітамін е, олія ши (каріте), ромашка, рослинні екстракти.
Що особливо приваблює, косметика цього бренду не тестується на тваринах. Формула засобу: водяна, з гліцерином.
Загалом лосьйон Barnangen Nordic Care Nutritive Body Lotion - продукт, створений експертами шведського бренда Barnangen. Холодний крем — один з найдавніших рецептів народів Скандинавії. Його унікальний рецепт через тисячоліття залишається без змін і діє так само ефективно. Емульсії, трояндова вода, бджолиний віск і ліпіди — інгредієнти холодного крему, поєднані в унікальній технології. Вони глибоко зволожують і дарують «льодові» відчуття. На основі cold-крему і ягід морошки, що містять в 4 рази більше вітаміну С, ніж апельсини, створений ніжний лосьйон, який подбає про красу і здоров’я сухої, дуже сухої і зневодненої шкіри.
Особливості Barnangen Nordic Care Nutritive Body Lotion:
- 95% інгредієнтів натурального походження;
- формула Vegan;
- для сухої і дуже сухої шкіри;
- містить 7% холодного крему;
- ефект пролонгованого глибокого зволоження;
- ідеально збалансований коктейль вітамінів і живильних речовин;
- регенерує і відновлює;
- ефект охолодження завдяки cold-крему;
- пом’якшує і розгладжує шкіру;
- підвищує пружність і еластичність;
- дарує шовковистість і сяйво;
- усуває відчуття дискомфорту, сухість і лущення;
- легка консистенція;
- всотується, не залишаючи жирного блиску і липкості;
- приємний освіжальний аромат.
Я не знайшла мінусів у цьому лосьйоні, окрім одного. Він швидко гусне, тому помпа перестає подавати лосьйон, мені доводился розкручувати баночку.
Але всі його плюси перекривають цей недолік.
Коментарі (0)