Алла

Той, кому не зраджують

Той, кому не зраджують

Серію доглядової косметики від шведського бренду Вarnangen я відкрила для себе декілька років тому.

Переробувала багато чого, і гель для душу, і крем для тіла та рук. Задоволена всім на 100%.

Ці засоби натуральні. Містять багато рослинних компонентів та відомий колд крем, який вже давно використовували в Європі для живлення та зволоження шкіри.

До складу цього лосьйону входять: алантоїн, бджолиний віск, вітамін е, олія ши (каріте), ромашка, рослинні екстракти.

Що особливо приваблює, косметика цього бренду не тестується на тваринах. Формула засобу: водяна, з гліцерином.

Загалом лосьйон Barnangen Nordic Care Nutritive Body Lotion - продукт, створений експертами шведського бренда Barnangen. Холодний крем — один з найдавніших рецептів народів Скандинавії. Його унікальний рецепт через тисячоліття залишається без змін і діє так само ефективно. Емульсії, трояндова вода, бджолиний віск і ліпіди — інгредієнти холодного крему, поєднані в унікальній технології. Вони глибоко зволожують і дарують «льодові» відчуття. На основі cold-крему і ягід морошки, що містять в 4 рази більше вітаміну С, ніж апельсини, створений ніжний лосьйон, який подбає про красу і здоров’я сухої, дуже сухої і зневодненої шкіри.

Особливості Barnangen Nordic Care Nutritive Body Lotion:

- 95% інгредієнтів натурального походження;

- формула Vegan;

- для сухої і дуже сухої шкіри;

- містить 7% холодного крему;

- ефект пролонгованого глибокого зволоження;

- ідеально збалансований коктейль вітамінів і живильних речовин;

- регенерує і відновлює;

- ефект охолодження завдяки cold-крему;

- пом’якшує і розгладжує шкіру;

- підвищує пружність і еластичність;

- дарує шовковистість і сяйво;

- усуває відчуття дискомфорту, сухість і лущення;

- легка консистенція;

- всотується, не залишаючи жирного блиску і липкості;

- приємний освіжальний аромат.

Я не знайшла мінусів у цьому лосьйоні, окрім одного. Він швидко гусне, тому помпа перестає подавати лосьйон, мені доводился розкручувати баночку.

Але всі його плюси перекривають цей недолік.

Той, кому не зраджують
Той, кому не зраджують