Beautiful land💞

Очищувальні смужки для носа з екстрактом алое вера

Очищувальні смужки для носа з екстрактом алое вера

Привітики.😇

Побачивши на сайті бренду Beauty Derm очищувальні смужки, я вирішила спробувати їх, так як раніше, (давненько це було), користувалась такими смужками від NIVEA. Тому мене нахлинула ностальгія, і я вирішила спробувати та поділитись з вами своїм досвідом.

Упакування у вигляді картонної коробочки з зеленим і білим кольорами, з геометричним візерунком.

Кількість пластирів в упаковці - 3 штуки.

Кожен пластир герметично запаяний у прозору упаковку і має спеціальний отвір для відкривання.

Сам пластир має зелений колір, форму, що відповідає контурам носа, та знаходиться на прозорій підкладці для зручного нанесення.

Має приємний аромат алоє, хоча на початку мені здався чомусь огірок🥒.

Щодо складу

Aqua, PVP/VA/Vinyl Propionate Copolymer, Glycerin, Vegetable Amino Acids, Aloe Barbadesis Leaf Extract, Tocopherol, Alcohol, Diazolidinyl Urea, Parfum, PEG-20, Sorbitan Stearate, Silica, Titanium Dioxide, CI10020, Alumina Magnesium Metasilicate

В наявності є спирт, але під час застосування смужок не виявлено сухості або стягнутості, оскільки в складі є багато зволожуючих компонентів.

Тому, якщо для когось важливо, щоб у складі не було навіть сліду спирту, то цей продукт точно не підійде. (Просто невеличке попередження).

Спосіб використання

Як завжди перше це очистити шкіру, потім на очищену зволожену шкіру на ніс(якщо хочите на іншу ділянку шкіри), липким шаром, зеленого блискучого матеріалу, приклеюєм пластир.

В інструкції вказано чекати приблизно 15-20 хвилин, але мені довелося чекати трохи більше, аж 30 хвилин.

Потім помалу зняти пластир з шкіри, коли він застиг, і насолоджуюсь чистим і красивим носиком.

Використовуйте один раз на тиждень.

Ефект після пластирю

Після використання пластиря відчувається чудове очищення носика від чорних точок, омертвілих клітин епідермісу та іншого бруду. Носик одразу стає дуже гарним та естетичним на вигляд.

Пластир надає невеликий ефект матовості та освітлення, не викликає відчуття стягнутості чи сухості. Я думаю, ви самі бачите ефект на фото після використання пластиря, навіть коли його використовували на щоках, результат також був чудовий і приємний.

У кого слабкі нерви прошу не дивитись😘

Ось це залишки 'бруду', який пластир взяв на себе.

Неочікувано приємний ефект, оскільки він глибоко очищує пори від бруду не тільки поверхнево, але і глибоко.

Підсумок

Отже, я звичайно раджу такий засіб, оскільки його можна використовувати точково в певних місцях, особливо у тих, у кого комбінована шкіра.

Він не залишає після себе слідів або неприємних моментів, лише надає красу та чистоту.

Тому раджу спробувати смужки для вашого гарненького носика.

Усім дякую за увагу😘.

27 червня, 2024
Beautiful land💞
27 червня, 2024