krutoguuz

Обрати крем по опису

Обрати крем по опису
Обрати крем по опису

А я продовжую знайомитися з брендом Dott, спочатку підбирала собі крем для тіла https://club.makeup.com.ua/post/40228/ почитати можна тут. А тепер прийшла черга обрати собі крем для рук, тут я теж почала з пробників, бо вони це геніальний винахід людства. Бо як ще інакше спробувати аромат, коли ти не орієнтуєшся майже по опису ароматів взагалі. Для мене то як темний ліс, все треба нюхати)

За 50 гривень можна собі організувати знайомтво з любим продуктом бренду і це дуже круто.

А тепер детальніше про крем.

Як описує аромат бренд: насичений та яскравий. Чуттєві початкові ноти трюфеля змішані з квітучим іланг-ілангом, бергамотом та чорною смородиною. Аромат поєднує інтенсивність фруктових нот із пишністю запаху орхідеї та лотоса. Кінцеві ноти із запахом деревини, доповнюються чудовим ароматом чорного шоколаду, містичним ладаном, сандаловим деревом пачулі, солодкою ваніллю і ветівером.

Чим мені він пахнув:

Аромат дуже неоднозначний для мене, я відчувала щось середнє між церквою та лікарнею з ноткою вишні. Хоча її взагалі там немає, можливо то мені так відчувалася смородина.

Крем білого кольору зі збитою текстрою, але при цьому дуже легко поглинається та чудово зволожує ручки. Аромат довго тримається на тілі, але це не зовсім мій на всі 100%, тому продовжую пошуки.

А ще ви бачили вже їхню новинку? Крем з керамідами Dusk?