TANISHA

Під який колір очей які тіні підходять 👁️👁️

Під який колір очей які тіні підходять 👁️👁️


КАРІ ОЧІ
Карих очей на нашій планеті переважна більшість. І це зовсім не означає, що вони менш унікальні – навпаки, насичені коричневі, світло-горіхові, майже чорні і інші відтінки цієї гами надають широкий простір для творчості.

Незалежно від кольору волосся, кареглазкам чудово підійдуть відтінки коричневого спектру – від світлих бежевих до темно-коричневих, темно-сірих. Додавши чітку чорну лінію з допомогою підводки або олівця, ви створите ефектний східний макіяж, який підкреслить глибину вашого погляду.

БЛАКИТНІ ОЧІ
Щасливим голубоглазкам підійдуть світло-коричневі, рожеві, сірі, золоті, персикові, а також (при вмілому застосуванні) бузкові, сливові тони.

ЗЕЛЕНІ ОЧІ
Смарагдові очі – справжній скарб, що вимагає особливого підходу. Як не дивно, його власницям відмінно підійдуть тіні, відтінки яких повторюють колір очей. Проте потрібно бути обережним і уникати яскраво-зеленого тону: у ньому ваш погляд просто загубиться. Нанесіть на повіки переважно теплі — персикові, золотисті, коричневі, темно-сірі тіні. Для більш сміливого макіяжу підійдуть відтінки фіолетової гами.

СІРІ ОЧІ
Власницям м’яких сірих очей простіше вибрати відповідні тіні: майже вся гамма сірих відтінків до їх послуг. Важливо пам’ятати про однієї умови: тіні повинні бути темніше кольору очей не менш, ніж на тон.